Ο ΠΣΑΤ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ESPRESSO"

Ο ΠΣΑΤ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ “ESPRESSO”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ καταγγέλλει την ιδιοκτησία της εφημερίδας «Espresso» για την άδικη και αναίτια απόλυση του διευθυντή της και μέλους του Συνδέσμου Μιχάλη Τιγκίρη, χωρίς καν να του καταβάλλει την αποζημίωσή του.

Η ιδιοκτησία της εφημερίδας, πέραν της απόλυσης του διευθυντή της, εξακολουθεί να επιδεικνύει παράνομη και αντεργατική συμπεριφορά ως προς τις υποχρεώσεις της, αφού δεν έχει καταβάλει τις οφειλόμενες δεδουλευμένες αποδοχές Ιουνίου, Ιουλίου, καθώς και το επίδομα αδείας των συναδέλφων, που εργάζονται σε αυτή και για το λόγο αυτό η ΕΣΗΕΑ έχει εξαγγείλει για σήμερα νέα 24ωρη απεργία.

Πέραν αυτών των παράνομων και αντεργατικών συμπεριφορών, ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας Πέτρος Κυριακίδης αποφάσισε να προχωρήσει σε μία ακόμη αντεργατική και προκλητική ενέργεια, με την απόλυση του διευθυντή της εφημερίδας Μιχάλη Τιγκίρη, για την οποία εξέφρασαν την αντίθεσή τους σε ψήφισμά τους και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της εφημερίδας.

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ καταγγέλλει την εργοδοσία της εφημερίδας «Espresso» για την απόλυση του Μιχάλη Τιγκίρη, στον οποίο συμπαραστέκεται πλήρως και ζητά την άμεση επαναπρόσληψή του. Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ καταγγέλλει την εργοδοσία της εφημερίδας και για την καθυστέρηση στην καταβολή των δεδουλευμένων και στηρίζει τις απεργιακές κινητοποιήσεις, που έχει εξαγγείλει η ΕΣΗΕΑ.

Περισσότερα άρθρα