Ο ΠΣΑΤ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "GOAL NEWS"

Ο ΠΣΑΤ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “GOAL NEWS”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του στις προθέσεις της ιδιοκτησίας της εφημερίδας «GOAL NEWS» για νέες περικοπές. Ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας κ. Φώτης Μπόμπολας, μετά τις τρεις μειώσεις μισθού και τις απολύσεις που τον τελευταίο καιρό έχει κάνει, ζήτησε νέες περικοπές στις αποδοχές των εργαζομένων και νέες απολύσεις, υπό την απειλή της απόλυσης των διευθυντών της εφημερίδας στην περίπτωση που αρνηθούν να υλοποιήσουν τα σχέδιά του, του κλεισίματος της εφημερίδας ή της «μεταβίβασής» της σε υποψήφιους αγοραστές.

Ως τέτοιους, μάλιστα, ανέφερε τους κ.κ. Ανδρουλιδάκη που οφείλει δεδουλευμένα στους εργαζόμενους της εφημερίδας «ΕΞΕΔΡΑ», οι οποίοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας από τον Μάρτιο 2012 και Γέρου που «ελέγχεται» για παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας στα Μέσα που διαθέτει. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ καταδικάζει τα απαράδεκτα και επαναλαμβανόμενα φαινόμενα παρουσίας στο χώρο του Τύπου προσώπων αμφιβόλου φερεγγυότητας, που έχουν αποδεδειγμένα καταστρατηγήσει εργασιακά δικαιώματα και οδηγήσει συναδέλφους στην ανεργία. Είμαστε αποφασισμένοι και καλούμε όλους τους συναδέλφους να συστρατευθούν στην κατεύθυνση του να δοθεί οριστικό τέλος σε παρόμοια φαινόμενα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν θα επιτρέψει σε κανένα ιδιοκτήτη να φέρει τους εργαζόμενους σε καθεστώς εργασιακού και οικονομικού μεσαίωνα, εκφράζει την πλήρη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους της εφημερίδας «GOAL NEWS» και ενώνει τη φωνή του και τις δυνάμεις του με την ΕΣΗΕΑ, που προανήγγειλε κλιμακούμενες απεργιακές κινητοποιήσεις στην εφημερίδα.

Περισσότερα άρθρα