Ο ΠΣΑΤ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 11ης ΜΑΪΟΥ

Ο ΠΣΑΤ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 11ης ΜΑΪΟΥ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ), στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την 24ωρη απεργία που κήρυξε η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών και η ΠΟΕΣΥ, για την Τετάρτη 11 Μαΐου, συμμετέχοντας στη γενική απεργία των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Το ΔΣ του ΠΣΑΤ καλεί τα μέλη του να μετάσχουν μαζικά στην απεργία διεκδικώντας την υπογραφή ικανοποιητικών ΣΣΕ, τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και το σταμάτημα των απολύσεων.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την απεργία της 11ης Μαΐου:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ κηρύσσει 24ωρη απεργία σε όλα τα ΜΜΕ συμμετέχοντας στην πανεργατική απεργία, που αποφάσισαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011 (6.00 π.μ. της Τετάρτης έως 06.00 π.μ. της Πέμπτης 12 Μαΐου), με αίτημα την υπογραφή ικανοποιητικών ΣΣΕ, τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και το σταμάτημα των απολύσεων.

Η προσπάθεια αποδόμησης των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων με μισθολογικές περικοπές και επιβολή ευέλικτων μορφών εργασίας (ατομικές συμβάσεις, εκ περιτροπής εργασία) οδηγούν σε εξαθλίωση των δημοσιογράφων και υποβαθμίζουν την Ενημέρωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ στους αυταρχισμούς της εργοδοσίας αντιτάσσει την ενότητα και τον αγώνα των εργαζομένων στα ΜΜΕ.»

Περισσότερα άρθρα

11/03/2024
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για…