Οι πρώτες τιμητικές διακρίσεις στη Γιορτή των Κορυφαίων του ΠΣΑΤ

Ο ΠΣΑΤ τιμά Βαγγέλη Μόρα και Κώστα Κατσουράνη στη Γιορτή των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Δύο ακόμη τιμητικές διακρίσεις, με ειδικό περιεχόμενο θα πραγματοποιηθούν στη Γιορτή των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού, που διοργανώνει ο ΠΣΑΤ, την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19:00 στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Η πρώτη αφορά τον διεθνή ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα που το περασμένο καλοκαίρι συγκίνησε το πανελλήνιο με την προσοφορά ζωής προς τον πάσχοντα από σοβαρή ασθένεια αδελφό του Δημήτρη, στον οποίο και έγινε δότης μυελού των οστών. Η μάχη μπορεί να χάθηκε, όμως ο Βαγγέλης εξακολουθεί να αντλεί δύναμη για να ευαισθητοποιήσει εθελοντές για δωρεά μυελού των οστών.

Η δεύτερη τιμητική διάκριση την οποία επίσης αποφάσισε το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ αφορά τον διεθνή ποδοσφαιριστή Κώστα Κατσουράνη  που αποχώρησε από την ενεργό δράση και ήταν εκ των τελευταίων της χρυσής φουρνιάς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2004 στη Λισαβόνα, για τη μεγάλη του προσφορά στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από τη NOVA, ραδιοφωνικά από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ και μέσω live streaming από την ιστοσελίδα του ΠΣΑΤ.

* Μέγας Χορηγός της Γιορτής των Κορυφαίων είναι η ΟΠΑΠ Α.Ε., Χορηγός Επικοινωνίας η NOVASPORTS, Χορηγός η Farantouris Insurance & Financial Advisors και Υποστηρικτής ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.  

Περισσότερα άρθρα

11/03/2024
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για…