Παγκόσμιο Κορασίδων Βόλεϊ: Σερβία-Ελλάδα 3-1

Παγκόσμιο Κορασίδων Βόλεϊ: Σερβία-Ελλάδα 3-1

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Παγκόσμιο Κορασίδων Βόλεϊ: Σερβία-Ελλάδα 3-1

Η Εθνική Κορασίδων ηττήθηκε από τη Σερβία με 3-1 στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ταϊλάνδης και έμεινε εκτός προημιτελικών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει αύριο το μεσημέρι (14:00 ώρα Ελλάδας) την ηττημένη του αγώνα Περού-Σλοβενία σε αναμέτρηση για τις θέσεις 9-16.

Τα σετ: 25-22, 25-19, 20-25, 25-16

Το σκορ δεν αποτυπώνει πάντως την εικόνα του αγώνα, αφού στα πρώτα τρία σετ η ελληνική ομάδα ήταν ισάξιος αντίπαλος και δυσκόλεψε πολύ μια ομάδα που στις τρεις τελευταίες διοργανώσεις έφτανε στην τετράδα και έπαιζε για τα μετάλλια. Οι διεθνείς πλήρωσαν όμως έναν αδικαιολόγητο εκνευρισμό και την έλλειψη καθαρού μυαλού σε καθοριστικά σημεία της αναμέτρησης, όπως και την αδυναμία αναχαίτισης της εξαιρετικής Τίανα Μπόσκοβιτς, η οποία πήρε μόνη της σχεδόν το ένα από τα τρία σετ της ομάδας της (23 πόντοι).

Με το σερβίς να κάνει «θρύψαλα» τη σερβική υποδοχή, η Ελλάδα προηγήθηκε 16-13 έχοντας ήδη πάρει 5 άσους (συνολικά 13 έναντι 7)! Το σετ φαινόταν να ελέγχεται απόλυτα, όμως τα έξι συνεχή ελληνικά λάθη (!) δημιούργησαν εκνευρισμό, αποσυντόνισαν τις διεθνείς και έφεραν τις «πλάβι» στο 21-18, για να κλείσει τελικά το σετ η Σερβία με 25-22.

Οι Σέρβες δεν έπαιζαν σούπερ βόλεϊ, ήξεραν όμως να εκμεταλλεύονται τα λάθη του αντίπαλου και να τον τιμωρούν. Με δύσκολο σέρβις είχαν αποκόψει τις Στράντζαλη και Ψωμά από την επίθεση, κι ας ήταν η υποδοχή τους «τρύπια» αφού στα πρώτα δύο σετ έδωσε 11 πόντους στην Ελλάδα.

Με δύο νέους άσους της Χαμπηλομάτη η Εθνική προηγήθηκε 17-16 στο 2ο σετ, ατυχώς πρόσκαιρα όμως, αφού χωρίς σκορ από την επίθεση αλλά και «ελλειμματική» υποδοχή επέτρεψε στις Σέρβες να τρέξουν σερί 6-0, να προσπεράσουν με 22-17 και να μην ξανακοιτάξουν πίσω.

Με άσο της Γκουντιμένκο το σκορ έγινε 14-11 υπέρ της Ελλάδας στο 3ο σετ και με νέο άσο της Βασιλαντωνάκη 17-12. Δύο συνεχείς πόντοι της Στράντζαλη κι άλλος ένας από τη διαγώνια του Παναθηναϊκού έφεραν το 22-19, για να διαμορφωθεί το 25-20 από άουτ επίθεση της Βόινιτς και η Ελλάδα να γίνει η πρώτη ομάδα στη διοργάνωση που παίρνει σετ από τη Σερβία.

Οι ελπίδες αναπτερώθηκαν αλλά η κακή εκκίνηση στο ξεκίνημα του 4ου σετ μεταφράστηκε σε έξι σερί αναπάντητους σερβικούς πόντους, πριν «σπάσει το ρόδι» η Γκουντιμένκο (1-6). Έκτοτε, η Σερβία δεν έκανε τίποτε άλλο από το να συντηρήσει αυτή τη διαφορά (16-11) και προς το τέλος του σετ να την αυξήσει, για να φτάσει τελικά στο 3-1 και την πρόκριση.

ΣΕΡΒΙΑ: Λόζο 14, Βίνιεβιτς 7, Άλεξιτς 13, Μιλένκοβιτς 10, Βουτσίτσεβις 3, Μπόσκοβιτς 23, Ντίμιτς (λίμπερο), Βόινιτς 1, Μπρντόβιτς, Γέγιτς.

ΕΛΛΑΔΑ: Βασιλαντωνάκη 12, Χαμπηλομάτη 6, Ψωμά 10, Κωνσταντινίδου 1, Στράντζαλη 12, Γκουντιμένκο 6, Κοκκινάκη (λίμπερο), Σωτηρίου, Παπαδοπούλου 3, Φακοπουλίδου.

Σερβία-Ελλάδα 3-1: Δηλώσεις

«Σκασμένες» ήταν οι διεθνείς μετά την αναμέτρηση με τη Σερβία, καθώς είχαν συνειδητοποιήσει ότι έχασαν μοναδική ευκαιρία για να φέρουν την Εθνική στην ύψιστη διάκριση που έχει γνωρίσει ποτέ ελληνική γυναικεία ομάδα βόλεϊ: στα προημιτελικά ενός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Η Σερβία έκανε πολλά λάθη, έχασε αρκετά σερβίς, η υποδοχή της έπασχε μονίμως και μόνο η Μπόσκοβιτς την κρατούσε «ζωντανή», αλλά τα κορίτσια του Δημήτρη Φλώρου δεν κατόρθωσαν να εκμεταλλευτούν το «σφίξιμο» των αντιπάλων τους και να τις ρίξουν στο καναβάτσο.

«Κάναμε πάρα πολλά λάθη και δεν καταφέραμε να κλείσουμε τη διαγώνιά τους, που από το πρώτο σετ και ύστερα ουσιαστικά έπαιζε μόνη της. Εκεί, νομίζω, κρίθηκε το αποτέλεσμα», δήλωσε η αρχηγός της ομάδας, Όλγα Στράντζαλη. «Νομίζω όμως ότι αυτή την ομάδα την ΄΄είχαμε΄΄, δεν ήταν ομάδα που δεν παιζόταν. Τώρα βλέπουμε μπροστά και θα προσπαθήσουμε για όσο ψηλότερα μπορούμε», πρόσθεσε.

Η λίμπερο της Εθνικής, Ειρήνη Κοκκινάκη, εμφανίστηκε με αυτοκριτική διάθεση. «Δεν πιέσαμε καθόλου τη Σερβία. Δεν την πιέσαμε…  Δεν μας βγήκε το παιχνίδι, τι να πω… Έπρεπε να είχαμε πάει καλύτερα. Ήταν ένα ματς το οποίο θα έκρινε πολλά και δεν δώσαμε τίποτα», είπε.

«Με βάση την εικόνα μας δεν αξίζαμε να περάσουμε, κι ας μην ήταν καλή ούτε η Σερβία. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε, μένουμε στη δεκαεξάδα και πάμε για το καλύτερο, ελπίζοντας να δώσουμε ότι μπορούμε αυτή τη φορά, όχι σαν σήμερα…», συμπλήρωσε.

Η πασαδόρος της ομάδας, Χαρά Παπαδοπούλου, η οποία αντικατέστησε για μεγάλο διάστημα του αγώνα τη Λαμπρινή Παπαδοπούλου, εστίασε στη χαμένη αυτοσυγκέντρωση της ομάδας: «Μετά το κερδισμένο σετ δεν μπήκαμε πολύ δυνατά, έφυγαν αρκετά στην αρχή και δεν κατορθώσαμε να φτάσουμε στο 2-2. Πολλές φορές χάνουμε τη συγκέντρωσή μας, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να αντεπεξέλθουμε όταν ξεφύγει το σκορ. Σε μια περιστροφή (στο 2ο σετ) κάναμε έξι συνεχόμενα λάθη. Συνεχίζουμε πάντως για το καλύτερο».

Η Άννα Καλαντάτζε, από την πλευρά της, παραδέχθηκε πως «παρατήσαμε το παιχνίδι από ένα σημείο και ύστερα και δεν δώσαμε ότι μπορούσαμε», προσθέτοντας με ειλικρίνεια αυτό που είδαν όλοι στο «Τσατσάι Χολ»: «Η Σερβία ήταν μια ομάδα που μπορούσαμε να την κοντράρουμε, μπορούσαμε να τη νικήσουμε, αλλά δεν το πιστέψαμε. Στο 4ο σετ ξεκινήσαμε κάνοντας πολλά λάθη. Όταν χάσουμε τη συγκέντρωσή μας, δύσκολα επιστρέφουμε. Αυτό διορθώνεται με πείσμα, θράσος, θάρρος και ΄΄τσαμπουκά΄΄. Τώρα θα επιδιώξουμε να κατακτήσουμε την υψηλότερη δυνατή θέση».

Δημήτρης Φλώρος: «Είμαστε ακόμη στους στόχους μας»

Σε μια κίνηση που δεν συνηθίζει προέβη ο τεχνικός της Εθνικής Κορασίδων, Δημήτρης Φλώρος, ο οποίος ειδοποίησε τις διεθνείς ότι ήθελε να τους μιλήσει απόψε. Ο Μακεδόνας εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ήταν προβληματισμένος από την πασίδηλα αγχωμένη εικόνα που παρουσίασαν οι αθλήτριές του εναντίον της Σερβίας και θέλησε με αυτή την κίνηση να τις αποφορτίσει, ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Σλοβενία (14:00), για τις θέσεις 9-16.

-Τελικά ο αγώνας με τη Σερβία ήταν μια μεγάλη ευκαιρία που πήγε χαμένη;

«Όταν το παιχνίδι είναι κρίσιμο είναι και η ευκαιρία μεγάλη. Με μια νίκη σήμερα, θα προσπερνούσαμε οκτώ ομάδες. Οι αθλήτριες και των δύο ομάδων ήταν πολύ ΄΄σφιγμένες΄΄, αλλά η Σερβία είχε μια αθλήτρια, την Μπόσκοβιτς, η οποία τράβηξε την ομάδα. Πάνω σε αυτή στηρίχτηκαν και κέρδισαν το παιχνίδι».

-Όλα αυτά ενώ η τακτική είχε επικεντρωθεί ακριβώς στον περιορισμό της Σέρβας διαγώνιας…

«Βέβαια… Εμείς είχαμε κάνει πλάνα, κάναμε και μια αλλαγή στις βασικές θέσεις για να την παίξουμε με ψηλό μπλοκ, δεν μπορέσαμε όμως να την αναχαιτίσουμε και μοιραία ήρθε η ήττα».

-Τι γεύση σου αφήνει ένα τέτοιο παιχνίδι;

«Οπωσδήποτε πικρή, γιατί δεν ήταν μακριά η μία ομάδα από την άλλη. Πιστεύω ότι πολλά κρίθηκαν στο πρώτο σετ. Αυτές δεν είχαν παίξει ακόμη ένα δυνατό αγώνα, δεν είχαν χάσει σετ και πιστεύω ότι αν κάναμε το 1-0, που βρεθήκαμε κοντά σε αυτό, θα τους δημιουργούσαμε πίεση».

-Η οκτάδα χάθηκε αλλά ο στόχος ενός καλού πλασαρίσματος παραμένει αξιόλογο δέλεαρ.

«Δεν γίναμε υπερδύναμη του γυναικείου βόλεϊ από τη μια ημέρα στην άλλη. Τα τρία παιχνίδια που απομένουν είναι πολύ σημαντικά και γι΄ αυτό, και θα το κάνω πρώτη φορά αυτό, θα μαζέψω την ομάδα μετά από παιχνίδι προκειμένου να μιλήσουμε, να κάνουμε μια συζήτηση και να τους τονώσω την ψυχολογία».

-Τι θα πεις στις αθλήτριες;

«Βασικά, τη συζήτηση θα την κάνω για να μου μιλήσουν οι κοπέλες. Θέλω να ακούσω περισσότερο αυτές, να βγάλουν από μέσα τους ό,τι έχουν, να πουν ότι θέλουν να πουν. Εγώ απλώς θέλω να τους επισημάνω κάποια πράγματα και να τους πω ότι είμαστε ακόμη μέσα στους στόχους μας».

-Αρχής γενομένης με τη Σλοβενία, αύριο…

«Την ξέρουμε καλά, την κερδίσαμε δύο φορές στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με 3-2, ύστερα από σκληρά ματς. Μια νίκη θα είναι πολύ σημαντική γιατί θα αλλάξει την εικόνα και την ψυχολογία της ομάδας μας. Αυτές βασίζονται πολύ στην ομαδικότητα, είναι τεχνικά άρτιες αθλήτριες και αυτό είναι το δυνατό σημείο τους».

-Ήταν έκπληξη ο αποκλεισμός της Σλοβενίας από το Περού;

«Για να πω την αλήθεια, εγώ το περίμενα. Το Περού είναι μια σκληρή ομάδα και μια χώρα με αξιόλογη παράδοση στο γυναικείο βόλεϊ.

Καλμαζίδης: «Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί μπορούσαμε να νικήσουμε»

Σερβία και Ελλάδα δεν έπαιξαν ποιοτικό βόλεϊ σήμερα και ο λόγος είχε να κάνει με το διακύβευμα της εισόδου στην προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ήταν η εκτίμηση του τεχνικού της Εθνικής ομάδας Γυναικών, Γιάννη Καλμαζίδη.

«Και οι δύο ομάδες ήταν αρκετά σφιγμένες λόγω της κρισιμότητας του αγώνα. Στο πρώτο σετ είχαμε ένα κενό διάστημα 7-8 πόντων, ενώ προηγούμασταν κι αυτό επαναλήφθηκε και σε άλλα σημεία του παιχνιδιού», δήλωσε ο κ. Καλμαζίδης.

«Επίσης, δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε την Μπόσκοβιτς, που είναι μια πολύ ώριμη για την ηλικία της αθλήτρια και έλυνε πολλά από τα προβλήματα της ομάδας της όταν εμείς προσπαθούσαμε να χαλάσουμε την υποδοχή τους», πρόσθεσε.

Το όνειρο της οκτάδας χάθηκε αλλά ο στόχος παραμένει υψηλός, καθώς μια θέση μεταξύ των πρώτων 12 ομάδων ενός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος θα συνιστούσε επιτυχία που το ελληνικό βόλεϊ δεν μπορεί να καταγράψει συχνά.

«Είμαστε στεναχωρημένοι επειδή μπορούσαμε να νικήσουμε», απάντησε ο Μακεδόνας προπονητής. «Από την άλλη, είναι κέρδος όταν νιώθεις ότι θα μπορούσες να κερδίσεις μια ομάδα όπως η Σερβία, με τις τόσες διακρίσεις στο επίπεδο των Κορασίδων και το αποτέλεσμα κρίθηκε, ίσως, από κάποια δικά σου λάθη. Εξάλλου, ας μη λησμονούμε ότι σήμερα έμειναν εκτός προημιτελικών ομάδες όπως η Ιταλία, η Τουρκία, η Σλοβενία, τις οποίες στη συνέχεια θα βρούμε μπροστά μας».

Στην παρατήρηση για το έλλειμμα συγκέντρωσης και κάμψης στην πίεση που εμφανίζει η ομάδα σε σημεία των αγώνων της, ο ομοσπονδιακός τεχνικός επισήμανε ότι αυτό αποτελεί πρόβλημα σχεδόν όλων των ομάδων, σχετιζόμενο πρωτίστως με την ηλικία άρα την απειρία των αθλητριών.

«Το βλέπουμε σε αρκετά παιχνίδια. Είναι δύσκολο να μπορέσεις να διαχειριστείς τα συναισθήματα, την πίεση, τον εκνευρισμό. Σίγουρα, συμβαίνει και σε μας αλλά και σε άλλες ομάδες, ειδικά μετά από ήττες. Είχαμε πολύ δύσκολο όμιλο και αυτή η συνεχής πίεση αφήνει τα σημάδια της», εξήγησε ο κ. Καλμαζίδης.

«Προσπαθούμε να δουλέψουμε προς αυτή την κατεύθυνση, να ξεχνούν δηλαδή οι αθλήτριες το προηγούμενο παιχνίδι, να μην σκέφτονται τα ατυχή αποτελέσματα, αλλά η διαχείριση είναι δύσκολη λόγω της ηλικίας. Επιπλέον, τα κορίτσια είναι για μεγάλο διάστημα μακριά από τα σπίτια τους λόγω της προετοιμασίας κι αυτό δεν το έχουν συνηθίσει. Αυτές είναι απαιτήσεις που δυσκολεύουν ακόμη και επαγγελματίες», συμπλήρωσε.

Αποτελέσματα 6ης μέρας:

Ο αποκλεισμός της εκ των φαβορί για τη διεκδίκηση μεταλλίου Ιταλίας υπήρξε το γεγονός της ημέρας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης. Η «σκουάντρα ατζούρα» ατύχησε στη διασταύρωση, καθώς συναντήθηκε με τη Βραζιλία οπότε εκ των πραγμάτων μία από τις δύο σπουδαίες ομάδες θα εγκατέλειπε πρόωρα το στόχο των προημιτελικών.

Ο ευρωπαϊκός… καταποντισμός είχε όμως συνέχεια, αφού στη συνέχεια άλλες τρεις ομάδες από τη «γηραιά ήπειρο» έμειναν εκτός οκτάδας: η Ελλάδα από τη Σερβία, η πρωταθλήτρια κόσμου το 2011 Τουρκία από τη Δομινικανή Δημοκρατία και η Σλοβενία από την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, Περού.

Από εκεί και ύστερα, Ιαπωνία και Κίνα έκαναν «προπονήσεις» απέναντι στις Αίγυπτο και Ταϊλάνδη, αντίστοιχα, επίσης εύκολη ήταν η πρόκριση των ΗΠΑ, ενώ η πρωταθλήτρια Ευρώπης Πολωνία δυσκολεύτηκε αρκετά από το Πουέρτο Ρίκο.

Τα αποτελέσματα της 6ης ημέρας:

ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16» – ΠΕΜΠΤΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ιαπωνία-Αίγυπτος              3-0 (25-11, 25-07, 25-16)

Βραζιλία-Ιταλία               3-2 (18-25, 25-14, 25-23, 22-25, 15-7)

Πολωνία-Πουέρτο Ρίκο          3-1 (25-21, 26-24, 22-25, 27-25)

ΗΠΑ-Ταϊπέι                    3-0 (25-19, 25-11, 25-17)

Ταϊλάνδη-Κίνα                 0-3 (18-25, 05-25, 19-25)

Τουρκία-Δομινικανή Δημοκρατία 1-3 (25-16, 28-30, 18-25, 17-25)

Σερβία-Ελλάδα                 3-1 (25-22, 25-19, 20-25, 25-16)

Περού-Σλοβενία                3-0 (25-19, 25-14, 25-21)

ΠΛΕΪ ΟΦ, 1η ΗΜΕΡΑ – ΠΕΜΠΤΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Τυνησία-Μεξικό     0-3 (23-25, 21-25, 15-25)

Αργεντινή-Αλγερία  3-0 (25-09, 25-10, 25-09)

Το πανόραμα της διοργάνωσης

Α΄ ΦΑΣΗ

=======

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

1η ημέρα – Παρασκευή 26 Ιουλίου

Αίγυπτος-Ταϊλάνδη  1-3 (23-25, 21-25, 25-22, 19-25)

Τυνησία-Σερβία     0-3 (15-25, 21-25, 07-25)

Ρεπό: Πουέρτο Ρίκο

2η ημέρα – Σάββατο 27 Ιουλίου

Πουέρτο Ρίκο-Τυνησία  3-1 (24-26, 25-22, 25-17, 25-21)

Σερβία-Αίγυπτος       3-0 (25-14, 25-14, 25-20)

Ρεπό: Ταϊλάνδη

3η ημέρα – Κυριακή 28 Ιουλίο

Αίγυπτος-Πουέρτο Ρίκο  0-3 (16-25, 20-25, 21-25)

Ταϊλάνδη-Σερβία        0-3 (17-25, 22-25, 12-25)

Ρεπό: Τυνησία

4η ημέρα – Δευτέρα 29 Ιουλίου

Τυνησία-Αίγυπτος       0-3 (18-25, 24-26, 12-25)

Ταϊλάνδη-Πουέρτο Ρίκο  3-1 (25-21, 28-30, 25-21, 25-23)

Ρεπό: Σερβία

5η ημέρα – Τρίτη 30 Ιουλίου

Σερβία-Πουέρτο Ρίκο  3-0 (25-13, 25-16, 25-23)
Ταϊλάνδη-Τυνησία     3-0 (25-22, 25-20, 25-12)

Ρεπό: Αίγυπτος

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

1. Σερβία        12-0  12

2. Ταϊλάνδη       9-5   9

3. Πουέρτο Ρίκο   7-7   6

4. Αίγυπτος       4-9   3

————————-

5. Τυνησία        1-9   0

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ

1η ημέρα – Παρασκευή 26 Ιουλίου

Πολωνία-Ελλάδα  3-2 (20-25, 26-28, 25-20, 28-26, 15-10)

Ιαπωνία-Κίνα    3-2 (27-25, 18-25, 24-26, 25-20, 17-15)

Ρεπό: Αργεντινή

2η ημέρα – Σάββατο 27 Ιουλίου

12:00 Αργεντινή-Ιαπωνία  3-0 (25-23, 34-32, 25-21)
14:00 Κίνα-Πολωνία       1-3 (21-25, 21-25, 25-21, 24-26)

Ρεπό: Ελλάδα

3η ημέρα – Κυριακή 28 Ιουλίου

Ελλάδα-Κίνα        1-3 (07-25, 16-25, 25-19, 10-25)
Πολωνία-Αργεντινή  3-2 (25-23, 23-25, 24-26, 25-14, 15-12)

Ρεπό: Ιαπωνία

4η ημέρα – Δευτέρα 29 Ιουλίου

Ιαπωνία-Πολωνία   3-0 (25-15, 25-19, 25-16)
Αργεντινή-Ελλάδα  0-3 (15-25, 25-27, 19-25)

Ρεπό: Κίνα

5η ημέρα – Τρίτη 30 Ιουλίου

Ελλάδα-Ιαπωνία   1-3 (25-22, 15-25, 16-25, 21-25)
Κίνα-Αργεντινή   3-0 (25-21, 25-13, 25-18)

Ρεπό: Πολωνία

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

1. Ιαπωνία   9-6   8

2. Πολωνία   9-8   7

3. Κίνα      9-7   7

4. Ελλάδα    7-9   4

——————–

5. Αργεντινή 5-9   4

Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ

1η ημέρα – Παρασκευή 26 Ιουλίου

Σλοβενία-Αλγερία                3-0 (25-6, 25-19, 25-20)

Βραζιλία-Δομινικανή Δημοκρατία  3-1 (15-25, 33-31, 25-8, 32-30)

Ρεπό: ΗΠΑ

2η ημέρα – Σάββατο 27 Ιουλίου

Αλγερία-Βραζιλία  0-3 (08-25, 15-25, 11-25)
ΗΠΑ-Σλοβενία      1-3 (23-25, 15-25, 25-18, 22-25)

Ρεπό: Δομινικανή Δημοκρατία

3η ημέρα – Κυριακή 28 Ιουλίου

Βραζιλία-ΗΠΑ                   0-3 (17-25, 15-25, 21-25)
Δομινικανή Δημοκρατία-Αλγερία  3-0 (25-10, 25-14, 25-10)

Ρεπό: Σλοβενία

4η ημέρα – Δευτέρα 29 Ιουλίου

ΗΠΑ-Δομινικανή Δημοκρατία  3-0 (25-21, 25-15, 25-22)
Σλοβενία-Βραζιλία          1-3 (25-15, 19-25, 11-25, 15-25)

Ρεπό: Αλγερία

5η ημέρα – Τρίτη 30 Ιουλίου

Δομινικανή Δημοκρατία-Σλοβενία  3-1 (22-25, 25-20, 25-19, 25-23)
Αλγερία-ΗΠΑ                     0-3 (12-25, 18-25, 07-25)

Ρεπό: Βραζιλία

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

1. ΗΠΑ                    10-3  9

2. Βραζιλία                9-5  9

3. Σλοβενία                8-7  6

4. Δομινικανή Δημοκρατία   7-7  6

——————————–

5. Αλγερία                 0-12 0

Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ

1η ημέρα – Παρασκευή 26 Ιουλίου

Περού-Μεξικό    3-0 (25-18, 25-18, 25-13)

Τουρκία-Ιταλία  3-1 (19-25, 25-19, 25-17, 25-23)

Ρεπό: Ταϊπέι

2η ημέρα – Σάββατο 27 Ιουλίου

Ιταλία-Περού    2-3 (28-26, 25-19, 20-25, 22-25, 13-15)
Ταϊπέι-Τουρκία  0-3 (17-25, 16-25, 23-25)07:00 Ιταλία-Περού
Ρεπό: Μεξικό

3η ημέρα – Κυριακή 28 Ιουλίου

Περού-Ταϊπέι   3-2 (23-25, 25-19, 25-27, 25-20, 15-9)
Μεξικό-Ιταλία  0-3 (15-25, 12-25, 17-25)

Ρεπό: Τουρκία

4η ημέρα – Δευτέρα 29 Ιουλίου

Τουρκία-Περού  3-1 (25-22, 23-25, 25-17, 25-19)
Ταϊπέι-Μεξικό  3-0 (25-12, 25-19, 25-14)

Ρεπό: Ιταλία

5η ημέρα – Τρίτη 30 Ιουλίου

Ιταλία-Ταϊπέι   3-0 (25-14, 25-10, 25-11)
Μεξικό-Τουρκία  3-0 (25-20, 25-22, 25-21)

Ρεπό: Περού

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

1. Τουρκία  9-5   9

2. Περού   10-7   7

3. Ιταλία   9-6   7

4. Ταϊπέϊ   5-9   4

——————-

5. Μεξικό   3-9   3

ΠΛΕΪ ΟΦ, 1η ΗΜΕΡΑ – ΠΕΜΠΤΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Τυνησία-Μεξικό     0-3 (23-25, 21-25, 15-25)

Αργεντινή-Αλγερία  3-0 (25-09, 25-10, 25-09)

ΠΛΕΪ ΟΦ, 2η ΗΜΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

06:00 Μεξικό-Αλγερία

06:00 Τυνησία-Αργεντινή

ΠΛΕΪ ΟΦ, 3η ΗΜΕΡΑ – ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

06:00 Αργεντινή-Μεξικό

06:00 Αλγερία-Τυνησία

ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16» – ΠΕΜΠΤΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ιαπωνία-Αίγυπτος               3-0 (25-11, 25-07, 25-16)

Βραζιλία-Ιταλία                3-2 (18-25, 25-14, 25-23, 22-25, 15-7)

Πολωνία-Πουέρτο Ρίκο           3-1 (25-21, 26-24, 22-25, 27-25)

ΗΠΑ-Ταϊπέι                     3-0 (25-19, 25-11, 25-17)

Ταϊλάνδη-Κίνα                  0-3 (18-25, 05-25, 19-25)

Τουρκία-Δομινικανή Δημοκρατία  1-3 (25-16, 28-30, 18-25, 17-25)

Σερβία-Ελλάδα                 3-1 (25-22, 25-19, 20-25, 25-16)

Περού-Σλοβενία                3-0 (25-19, 25-14, 25-21)

ΘΕΣΕΙΣ 9-16 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

08:00 Αίγυπτος-Ιταλία

10:00 Πουέρτο Ρίκο-Ταϊπέι

12:00 Ταϊλάνδη-Τουρκία

14:00 Σλοβενία-Ελλάδα

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

08:00 Ιαπωνία-Βραζιλία

10:00 Πολωνία-ΗΠΑ

12:00 Κίνα-Δομινικανή Δημοκρατία

14:00 Περού-Σερβία

 

Περισσότερα άρθρα