ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) διοργανώνει στο Ηράκλειο Κρήτης, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 11 π.μ., σεμινάριο για τους κανονισμούς διαιτησίας ποδοσφαίρου.

Στο σεμινάριο, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα γραπτού Τύπου, της Θύρας 1, του Παγκρητίου Σταδίου, θα διδάξει ο υπεύθυνος ανάπτυξης διαιτησίας και εκπαίδευσης της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Κύρος Βασάρας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν επίσης οι συνάδελφοι και μέλη του Συνδέσμου, Κώστας Βεζυράκης και Μανώλης Δανδουλάκης για την πολυετή και ουσιαστική προσφορά τους στην αθλητική δημοσιογραφία και την τοπική κοινωνία.

Βασικός χορηγός του σεμιναρίου είναι ο Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής, Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου Κρήτης, ενώ σημαντική είναι η συμβολή του Φορέα Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε. ΟΤΑ, καθώς και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

Τέλος, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών ευχαριστεί θερμά την  ΟΠΑΠ Α.Ε., που για μια ακόμη φορά ως βασικός χορηγός, βρίσκεται στο πλευρό του για εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα, σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα άρθρα

11/03/2024
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για…