ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2010."

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ “ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2010.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Κορυφώνονται οι ετοιμασίες για την μεγάλη εκδήλωση του ελληνικού αθλητισμού και του  ΠΣΑΤ, τα «ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2010», κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθούν οι καλύτεροι αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και ομάδες της χρονιάς, όπως αυτοί θα αναδειχθούν από την ψηφοφορία μεταξύ εκατοντάδων μελών του Συνδέσμου.

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται απόψε τα μεσάνυχτα και η ανακοίνωση των «πρώτων των πρώτων» θα γίνει τη Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και θα μεταδοθεί απ ευθείας από την τηλεόραση της ΝΕΤ.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΤ, παρουσιαστές της εκδήλωσης θα είναι ο συνάδελφος, Γιώργος Τραπεζανίδης και η Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής, Κλέλια Πανταζή.

Σήμερα στα γραφεία του Συνδέσμου πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη, στην οποία πήραν μέρος εκπρόσωποι των εμπλεκομένων φορέων, δηλαδή του ΠΣΑΤ, της ΕΡΤ, σκηνοθέτη και παραγωγού και συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες έτσι ώστε η «Γιορτή των Κορυφαίων», να είναι κορυφαία σε οργάνωση αλλά και ως τηλεοπτικό θέαμα.

Περισσότερα άρθρα

11/03/2024
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για…