ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2012

ΣΤΟΝ “ΑΕΡΑ” Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2012

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Στον «αέρα» βρίσκεται ο νέος «Αθλητικός Οδηγός 2012» του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών που συνεχίζει να είναι στην υπηρεσία του αθλητικού κόσμου και των ΜΜΕ. Η ετήσια έκδοση είναι πιο πλούσια από κάθε άλλη χρονιά, καθώς περιέχει όλες τις διοργανώσεις και τα αγωνιστικά προγράμματα του ελληνικού και διεθνούς αθλητισμού. Φυσικά, απόλυτα ενημερωμένο είναι και το κομμάτι του καλανταρίου που αναφέρεται στα στοιχεία (τηλέφωνα, φαξ, e-mail) όλων των ΜΜΕ του ηλεκτρονικού και γραπτού Τύπου, όλων των ελληνικών και διεθνών αθλητικών ομοσπονδιών, καθώς και σε όλα τα αθλητικά site.

Στον πρόλογο της έκδοσης ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Παύλος Γερακάρης, επισημαίνει μεταξύ άλλων, ότι “το 2012 είναι έτος Ολυμπιακών Αγώνων και Παραολυμπιακών Αγώνων, καθώς επίσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος  Ποδοσφαίρου, με συμμετοχή,  για 3η συνεχόμενη  φορά, της Εθνικής μας Ομάδας. Η χρονιά περιλαμβάνει ακόμα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου και το Ευρωπαϊκό ανοιχτού Στίβου, προολυμπιακά τουρνουά, αλλά και άλλες σπουδαίες διοργανώσεις. Ευελπιστούμε ότι οι αθλητές και οι αθλήτριές μας θα μας χαρίσουν πάλι χαμόγελα, αισιοδοξία και υπερηφάνεια. Τα έχουμε περισσότερο από ποτέ ανάγκη…”

Ο «Αθλητικός Οδηγός 2012» του ΠΣΑΤ διατίθεται δωρεάν και οποιοσδήποτε μπορεί με μια απλή εκτύπωση να έχει στα χέρια του το πολύτιμο αυτό επικοινωνιακό «εργαλείο».

Περισσότερα άρθρα