ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΣΑΤ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΣΑΤ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Συνάντηση με τα μέλη του ΠΣΑΤ από τη Βόρειο Ελλάδα είχε σήμερα στη Θεσσαλονίκη αντιπροσωπεία του Δ.Σ. αποτελούμενη από τους πρόεδρο Σωτήρη Τριανταφύλλου, Α’ αντιπρόεδρο Αντώνη Αντωνόπουλο, ταμία Αγγελική Βύζικα και μέλος του Δ..Σ. Γιώργο Τραπεζανίδη.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο αντιπρόεδρος της ΠΟΕΣΥ και μέλος του ΠΣΑΤ Δημήτρης Δραγώγιας και το μέλος του Δ.Σ της ΕΣΗΕΜΘ επίσης μέλος του ΠΣΑΤ Αντώνης Ρεπανάς.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα και τα προβλήματα που απασχολούν τους αθλητικούς συντάκτες της Θεσσαλονίκης και αποφασίστηκε μια σειρά ενεργειών, που πρόκειται να αναλάβει το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ, όπως ζήτησαν τα μέλη του Συνδέσμου.

Αποφασίστηκε ακόμη η επανεργοποίηση του γραφείου του ΠΣΑΤ στη Θεσσαλονίκη και η ανά τακτά διαστήματα συγκεντρώσεις σε αυτό, των μελών του Συνδέσμου.

Πριν τη συνάντηση με τα μέλη της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε συνάντηση της αντιπροσωπείας του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ με τον πρόεδρο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης και μέλος του Συνδέσμου Μάκη Βοϊτσίδη, στην οποία συζητήθηκαν όλα τα κοινού ενδιαφέροντος θέματα.

Περισσότερα άρθρα