ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 10 π.μ. ΛΗΓΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΣΑΤ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 10 π.μ. ΛΗΓΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΣΑΤ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Τα τακτικά μέλη του ΠΣΑΤ, που θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. και τα άλλα όργανα του Συνδέσμου, μπορούν το πράξουν μέχρι την Τετάρτη 2 Μαϊου και ώρα 10.00. Οι υποψηφιότητες πρέπει να κατατεθούν εγγράφως και ενυπογράφως στα Γραφεία του ΠΣΑΤ, είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία, είτε μέσω FAX, στο οποίο θα φαίνεται η ημερομηνία και η ώρα αποστολής. Αμέσως μετά την προαναφερόμενη ημέρα και ώρα, που θα τηρηθούν αυστηρά, θα συνεδριάσει το Δ.Σ. για να εξετάσει τις αιτήσεις και να ανακηρύξει τους υποψήφιους, οι οποίοι θα πρέπει να είναι ταμειακώς εντάξει, διαφορετικά η υποψηφιότητά τους, σύμφωνα με το καταστατικό, δεν θα γίνει δεκτή.

Υπενθυμίζεται ότι, η εκλογοαπολογιστική Έκτακτη Γενική Συνέλευση, καθώς και η τροποποιητική για το καταστατικό Έκτακτη Γενική Συνέλευση, θα πραγματοποιηθούν στις 8 Μαϊου 2012 και ώρα 11 π.μ. στα γραφεία του Συνδέσμου και σε περίπτωση μη απαρτίας, θα διεξαχθούν οριστικά στις 15 Μαϊου 2012 και ώρα

11 π.μ. στην αίθουσα Συνεδρίων της ΕΣΗΕΑ, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, μεταξύ των οποίων και η εκλογή της 9μελούς Εφορευτικής Επιτροπής, η οποία και θα ορίσει την ημερομηνία της ψηφοφορίας για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των άλλων οργάνων, όπως προβλέπονται από το καταστατικό του Συνδέσμου.

Οι Συνάδελφοι, που επιθυμούν, να τεθούν προτάσεις τους για την τροποποίηση του καταστατικού στην ψηφοφορία, πρέπει να τις υποβάλουν μέχρι τις 7 Μαϊου 2012 και ώρα 2μ.μ., στη Γραμματεία του Συνδέσμου, με φαξ (2103635777) ή e-mail ([email protected]).

Περισσότερα άρθρα

11/03/2024
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για…