Στις 31 Μαΐου -1η Ιουνίου το 4ο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης

Το Σάββατο 31 Μαΐου το πρωτάθλημα πινγκ πονγκ για τα ΜΜΕ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Πλησιάζει το 4ο τουρνουά πινγκ πονγκ για εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όπου οι συνδιοργανωτές Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και Π.Σ.Α.Τ. σας προσκαλούν να έρθετε να ψυχαγωγηθείτε παίζοντας με τη μικρή ρακέτα και να γνωρίσετε καλύτερα ένα δημοφιλές άθλημα! Το πρωτάθλημα διεξάγεται αυτό το Σάββατο 31 Μαΐου στην αίθουσα πινγκ πονγκ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας από τις 9.00 π.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (φαξ 210-5223455, e-mail:[email protected]) ή τον Π.Σ.Α.Τ. (φαξ 210-3635777, e-mail:[email protected]) ή και τους δύο μαζί βάζοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, που αναφέρει η προκήρυξη (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, μέσο, τηλέφωνο και e-mail).

Όσοι πάντως… ξεχαστούν πάνω στον φόρτο της δουλειάς μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ομοσπονδίας Γιάννη Φάκαρο (6974-016302) ακόμα και πολύ νωρίς το πρωί του Σαββάτου και να μπουν έστω και καθυστερημένα στον πίνακα των αθλουμένων. Δικαίωμα συμμετοχής στο ατομικό τουρνουά έχουν όσοι εργάζονται (ή συνεργάζονται) με οποιονδήποτε τρόπο στον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο, φυσικά και οι άνεργοι, που διατηρούν την ιδιότητά τους στον χώρο.

Περισσότερα άρθρα