2ο Θερινό Σχολείο ΠΣΑΤ στην Αρχαία Ολυμπία

2ο Θερινό Σχολείο ΠΣΑΤ στην Αρχαία Ολυμπία

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), μέσω της Ακαδημίας Αθλητικών Συντακτών (ΑΚΑΣ) του, διοργανώνει το 2ο Θερινό Σχολείο, από 1-4 Οκτωβρίου 2015, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΔΟΑ) στην Αρχαία Ολυμπία.

Δικαίωμα παρακολούθησης έχουν όλα τα Μέλη του ΠΣΑΤ και το σύνολο των Αθλητικών Συντακτών, καθώς επίσης φοιτητές και σπουδαστές Δημοσιογραφίας και άλλων συναφών σπουδών, τα οποία με την ολοκλήρωση του Σχολείου θα παραλάβουν σχετική πιστοποίηση (βεβαίωση παρακολούθησης).

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για τα Μέλη του Συνδέσμου το δικαίωμα συμμετοχής ορίστηκε στα 70 ευρώ και για τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους στα 90 ευρώ, για το σύνολο των ημερών. Στην τιμή περιλαμβάνεται: Μεταφορά από την Αθήνα στην Αρχαία Ολυμπία και αντίστροφα, διαμονή και διατροφή (τρία γεύματα ημερησίως) για τρεις ημέρες στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, η παρακολούθηση των μαθημάτων και των διαλέξεων, το δίπλωμα συμμετοχής που θα απονεμηθεί στο τέλος των εργασιών, ξενάγηση στο αρχαιολογικό μουσείο, τον αρχαιολογικό χώρο και στο Μουσείο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΟΜΙΛΗΤΕΣ – ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ: Στο 2ο Θερινό Σχολείο αναμένεται να παραβρεθούν και να μιλήσουν, στις επί μέρους θεματικές του Ενότητες, κορυφαίες προσωπικότητες του Πανεπιστημιακού χώρου, του Αθλητισμού και της Δημοσιογραφίας. Αναλυτικότερη αναφορά τόσο στο ωρολόγιο πρόγραμμα ανά ημέρα, όσο ακόμη στην επί μέρους θεματολογία και τους εισηγητές – ομιλητές, θα γίνει σε ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν στο διάστημα μέχρι και την πραγματοποίηση του 2ου Θερινού Σχολείου.

ΣΤΟΧΟΣ: Ο ΠΣΑΤ απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής τόσο στα Μέλη του και τους Αθλητικούς Συντάκτες γενικότερα όσο και τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους, με την διαβεβαίωση ότι από την πλευρά του θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την επιτυχία και της φετινής εκδήλωσης του Θερινού Σχολείου. Εκδήλωση που εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο δράσης της Ακαδημίας Αθλητικών Συντακτών (ΑΚΑΣ) και έχει αντικείμενο την πολύπλευρη ενημέρωση και δια βίου εκπαίδευση σε θέματα που αφορούν την αθλητική δημοσιογραφία και τον Αθλητισμό γενικότερα.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής για το 2ο Θερινό Σχολείο, κατατίθενται στη Γραμματεία του ΠΣΑΤ (psat@otenet.gr, τηλ: 2103631861, φαξ: 2103635777) έως την 21η Σεπτεμβρίου 2015.

Περισσότερα άρθρα

12/08/2022
Η γιορτή της Παναγίας (15 Αυγούστου), όπως είναι γνωστό, είναι ημέρα υποχρεωτικής αργίας για…