Σάββατο , 18 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Slider / Σπουδαία εμφάνιση και 8η θέση από το ομαδικό

Σπουδαία εμφάνιση και 8η θέση από το ομαδικό

Γκουανζού Αποστολή ΠΣΑΤ – Νίκος Γκομώλης. Έτοιμα να διεκδικήσουν την μεγάλη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο έδειξαν τα κορίτσια του Ομαδικού στον μεγάλο τελικό του τεχνικού προγράμματος του 18ουΠαγκοσμίου πρωταθλήματος. Η ελληνική ομάδα πήρε την 8ηθέση συγκεντρώνοντας από τους κριτές 87.0863 βαθμούς αφήνοντας πίσω συνδιεκδικήτριες χώρες για το ένα και μοναδικό εισιτήριο που περισσεύει για τους Ολυμπιακούς και θα δοθεί στο προολυμπιακό τον ερχόμενο Απρίλιο όπως η Γαλλία, το Μεξικό και οι Ηνωμένες Πολιτείες που τερμάτισαν από την 9ηθέση και κάτω. 

Το χρυσό πήγε και αυτό στη Ρωσία με 96.9426β. , το ασημένιο στην Κίνα με 95.1543β.  και το χάλκινο στην Ουκρανία με 93.4514 β. 

«Τα κορίτσια τα πήγαν περίφημα και μας αφήνουν πολλές ελπίδες για το μέλλον. Είναι μια πολύ νέα ομάδα και μπορεί να έχει σημαντική εξέλιξη» τόνισε η ομοσπονδιακή προπονήτρια Ναταλία Τσερνέτσκα. 

Την ελληνική ομάδα αποτέλεσαν οι : Φραγκάκη, Καραπαναγιώτου,Παπάζογλου,Βασιλοπούλου,Γιαλαμά,Κουτσελίνη , Ζουζούνη και Πλατανιώτη (φωτο).

Το πρωί το εισιτήριο για τον τελικό του ντουέτου στο ελεύθερο πήραν οι Πλατανιώτη-Παπάζογλου καταλάμβάνοντας την 8ηθέση με 87.8667β.         

About Evdokia Lamprou

Check Also

Αρχίζουν τα ματς…Ο ΠΣΑΤ εύχεται Καλό Πρωτάθλημα

Ενόψει της σέντρας της Super League Interwetten, στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου …