Έως την Τετάρτη 31 Ιουλίου, η προθεσμία υποβολής ενδιαφέροντος για την υποτροφία στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ΕΑΠ

Έως την Τετάρτη 31 Ιουλίου, η προθεσμία υποβολής ενδιαφέροντος για την υποτροφία στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ΕΑΠ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας, που υπέγραψε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) με το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ), συμφωνήθηκε η χορήγηση, από μέρους του ΕΑΠ, μίας υποτροφίας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία (1) υποτροφία ανά ακαδημαϊκό έτος, αρχής γενομένης του επόμενου, σε φοιτητές/φοιτήτριες του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Διοίκηση Αθλητισμού» της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, οι οποίοι/ες είναι μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ). Η ετήσια υποτροφία θα βαρύνει αποκλειστικά το εν λόγω Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια δύο (2) έτη (τέσσερα εξάμηνα) και απαιτεί τη συμπλήρωση 120 πιστωτικών μονάδων (ECTS). Η γλώσσα διδασκαλίας είναι η ελληνική, ενώ η διπλωματική εργασία μπορεί να εκπονηθεί είτε στην ελληνική είτε στην αγγλική γλώσσα.

Δεκτοί στο πρόγραμμα γίνονται κάτοχοι πτυχίου ή διπλώματος ανώτατης εκπαίδευσης συναφούς γνωστικού αντικειμένου. Η γνώση ξένης γλώσσας και η εξοικείωση με τη χρήση Η/Υ και διαδικτύου θα συμβάλουν σημαντικά στην παρακολούθηση του προγράμματος.

Όσοι ενδιαφέρονται και πληρούν τις προϋποθέσεις, παρακαλούνται να ενημερώσουν τον Σύνδεσμο εγγράφως ([email protected]) έως την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024 και ώρα 11 π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΕΑΠ: https://www.eap.gr/education/postgraduate/biannual/sports-administration/  ή https://dev.eap.gr/student-candidate/public#.

Αξιοποιήστε την ευκαιρία να ενταχθείτε σε ένα πρόγραμμα που θα σας εξοπλίσει με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα της Διοίκησης Αθλητισμού!

Περισσότερα άρθρα