Στην Κατερίνα Αναστασοπούλου και στον Θεοχάρη Γκουγκουλίτσα οι υποτροφίες του Γαλλικού Κολλεγίου Ελλάδος

Στην Κατερίνα Αναστασοπούλου και στον Θεοχάρη Γκουγκουλίτσα οι υποτροφίες του Γαλλικού Κολλεγίου Ελλάδος

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και το Γαλλικό Κολλέγιο της Ελλάδας (Κολλέγιο IdEF) υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για την προαγωγή του εκπαιδευτικού, κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα, τη συμβολή των συμβαλλόμενων στην ανάπτυξη των κοινωνιών σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και την ανάπτυξη ευρύτερων επιμορφωτικών και ερευνητικών συμπράξεων.

Ως ειδικός στόχος τέθηκε η χορήγηση −από μέρους του IdEF− δύο (2) υποτροφιών ανά ακαδημαϊκό έτος σε φοιτητές/φοιτήτριες του Προγράμματος προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών Σπουδών της σχολής Νομικών Επιστημών ή της σχολής Φυσικής Αγωγής (ΤΕΦΑΑ), οι οποίοι/ες είναι μέλη (ήτοι δημοσιογράφοι) του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου.

Σε συνέχεια της δήλωσης συμμετοχής μελών του Συνδέσμου, οι συνάδελφοι Κατερίνα Αναστασοπούλου και Θεοχάρης Γκουγκουλίτσας  θα αξιοποιήσουν τις 2 υποτροφίες του προπτυχιακού προγράμματος της σχολής Νομικών Επιστημών.

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και πάλι το Γαλλικό Κολλέγιο Ελλάδας για την εκπαιδευτική δυνατότητα που παρέχει στα μέλη του.

Περισσότερα άρθρα