ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΛΑΖΑΡΟΥ ΜΟΥΡΚΑΚΟΥ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΛΑΖΑΡΟΥ ΜΟΥΡΚΑΚΟΥ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ, στη σημερινή τελευταία συνεδρίασή του υπό την παρούσα σύνθεση, εκτός από την ανακήρυξη των υποψηφίων για τη νέα διοίκηση, υλοποίησε την απόφαση της τελευταίας ΓΣ, μετά από πρόταση του συναδέλφου Ντίνου Κούλη και αποφάσισε την καθιέρωση ετήσιου ποδοσφαιρικού τουρνουά στην Αττική στη μνήμη του αξέχαστου, Λάζαρου Μουρκάκου, στα πρότυπα του αντίστοιχου τουρνουά που γίνεται στη Θεσσαλονίκη, στη μνήμη του Σταύρου Ρεπανά.

Επίσης, μετά από πρόταση του Προέδρου Παύλου Γερακάρη, αποφασίστηκε ομόφωνα η ανακήρυξη του συναδέλφου Κώστα Μυλωνά, ως Επί Τιμή Α’ Αντιπροέδρου, σε ένδειξη αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης για τις πολυετείς και πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στον Σύνδεσμο. Ο Κώστας Μυλωνάς, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Επιτροπή Δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ.

Τέλος, ανακοινώνεται ότι στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου (www.psat.gr) υπάρχει αναρτημένο από σήμερα το φωτογραφικό λεύκωμα «60 χρόνια ΠΣΑΤ». Πρόκειται για 33 φωτογραφίες που απεικονίζουν την πορεία του Συνδέσμου όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, εγκρίθηκε ομόφωνα η πρόταση του Προέδρου, Παύλου Γερακάρη, μετά σχετική συζήτηση που είχε με τον Γενικό Διευθυντή της ΕΡΤ-3, Κώστα Μπλιάτκα για τη δημιουργία σε συνεργασία με το τρίτο κανάλι της Ελληνικής Τηλεόρασης, ντοκιμαντέρ  για τα 60 χρόνια ζωής του ΠΣΑΤ.

Περισσότερα άρθρα