ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασής του, ενέκρινε ομόφωνα τον προϋπολογισμό του 2010, ο οποίος είναι ισοσκελισμένος και στο πνεύμα του νοικοκυρέματος και της οικονομίας, όπως απαιτούν οι σημερινές οικονομικές συνθήκες.

Επίσης το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ, ασχολήθηκε διεξοδικά με το θέμα των παιδικών γιορτών, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, υπό το πρίσμα των δεδομένων που δημιουργούν τα μέτρα προστασίας από τον ιό της νέας γρίπης (Η1Ν1) και αποφάσισε ομόφωνα να τις αναβάλει για δύο μήνες, προκειμένου να έχει μειωθεί δραστικά η μετάδοση της νόσου, που βρίσκεται αυτή την εποχή σε έξαρση.

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή, μετά από σχετική ενημέρωση που είχε από τον ΕΔΟΕΑΠ και συγκεκριμένα από τον αρχίατρο κ. Πέτρο Πετράκο, ενώ ελήφθη υπόψη και το γεγονός πως ούτε η ΕΣΗΕΑ, ούτε ο ΕΔΟΕΑΠ θα κάνουν εφέτος παιδικές γιορτές.

Το πρόβλημα ανέδειξαν και αρκετοί συνάδελφοι, οι οποίοι εξέφρασαν φόβους για μετάδοση του ιού, καθώς στον χώρο της γιορτής επρόκειτο να συγκεντρωθούν, μαζί με τα παιδιά, περισσότερα από 450 άτομα.

Για το θέμα αυτό αποφασίστηκε να γίνουν, μέσα στον Φεβρουάριο 2010, αποκριάτικες γιορτές για τα παιδιά των μελών του Συνδέσμου μας, στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και στις μεγάλες πόλεις της περιφέρειας.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΤ

Περισσότερα άρθρα