Ταϊλάνδη: Αποστολή ΠΣΑΤ (Π. Κουμάνταρος)
Την πρώτη νίκη της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης πανηγύρισε η Εθνική Κορασίδων, επιβληθείσα με εμφατικό τρόπο της Αργεντινής 3-0, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στον Β΄ όμιλο. Η «γαλανόλευκη» ομάδα έφτασε την αντίπαλό της στους 4 βαθμούς και άνοιξε διάπλατα την πόρτα της πρόκρισης στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Αύριο το μεσημέρι (12:00 ώρα Ελλάδας) η Ελλάδα θα περατώσει τις υποχρεώσεις της στην α΄ φάση αντιμετωπίζοντας την Ιαπωνία.
Τα σετ (πρώτη η τυπικά γηπεδούχος Αργεντινή): 15-25, 25-27, 19-25
Ονειρεμένο ήταν το ξεκίνημα της Εθνικής, καθώς μέσα σε ελάχιστο χρόνο το σκορ είχε γίνει 7-0, με τη Βασιλαντωνάκη να εκτελεί από το «1» παίρνοντας 3 άσους με το «καλημέρα» και εκθέτοντας την αντίπαλη υποδοχή. Οι Αργεντινές βελτιώθηκαν στη συνέχεια, προσπάθησαν να κατεβάσουν την διαφορά αλλά το καλό σερβίς επέτρεπε στην Ελλάδα να έχει ανάλογη λειτουργία στο μπλοκ, ενώ στην επίθεση Στράντζαλη και Βασιλαντωνάκη δεν αντιμετώπιζαν πρόβλημα. Η Ελλάδα προηγήθηκε με μεγάλες διαφορές (16-11, 20-13, 22-14) και έκλεισε το σετ με 25-15, στην καλύτερη μέχρι εκείνη στιγμή εμφάνισή της στη διοργάνωση.
Προϊούσης της αναμέτρησης στο 2ο σετ οι Αργεντινές προσπάθησαν να προσαρμοστούν στον τρόπο παιχνιδιού της ελληνικής ομάδας, τα κατάφεραν ως ένα σημείο αλλά η Εθνική προηγήθηκε 8-5 και αργότερα 13-9, για να «απαντήσουν» οι νοτιαμερικανές με ένα σερί 4-0 και να αναγκάσουν τον Δημήτρη Φλώρο να ζητήσει το πρώτο ελληνικό τάιμ άουτ στο παιχνίδι. Τα λάθη της Ελλάδας, αβίαστα τα περισσότερα, κρατούσαν «ζωντανές» τις αντίπαλές τους, που πέρασαν 18-17. Το ματς πήγε πόντο-πόντο ως το 25-25, για να κάνει το 26-25 με εντυπωσιακή επίθεση η Ψωμά και ακολούθως να αστοχήσει από η Πίκολο για το 27-25 και το 2-0.
Το ντέρμπι συνεχίστηκε στο 3ο σετ ως το 7-7, ώσπου με ένα ξέσπασμα η Ελλάδα πέρασε 11-7, χάρις στη δυσκολία των σερβίς της Χαμπηλομάτη, και λίγο αργότερα με 16-10. Τα «τεσσάρια» μας (Στράντζαλη, Ψωμά) ήταν «μυδράλια» στην επίθεση, τελειώνοντας όλες τις μπάλες με κάθε δυνατό τρόπο (στην ευθεία, διαγώνια, πλασέ), ενώ το μπλοκ αποτελούσε φόβητρο για τις αντίπαλες επιθετικές. Με έναν άσο και άλλο ένα πολύ δύσκολο σερβίς της Στράντζαλη το σκορ έγινε 20-13 και ο αγώνας ουσιαστικά τελείωσε. Το 24-18 έγινε με επίθεση από τα τρία μέτρα, για να σφραγίσει το σετ και τη νίκη η ακραία του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ροντρίγκεζ Ελίνα 8, Φραντζέλα 3, Ιρουέλα 8, Ενρίκε, Πίκολο 12, Τιμπάλδο 4, Νισενμπάουμ (λίμπερο), Μίχλιγκ, Βέγκα, Ρεϊνόσο, Ροντρίγκες Καντελάρια,
ΕΛΛΑΔΑ: Βασιλαντωνάκη 18, Χαμπηλομάτη 2, Ψωμά 14, Κωνσταντινίδου, Στράντζαλη 20, Γκουντιμένκο 5, Κοκκινάκη (λίμπερο), Παπαδοπούλου.
Δηλώσεις
Περιχαρείς οι δεσποινίδες της Εθνικής Κορασίδων μετά την αναμέτρηση με την Αργεντινή, υπογράμμισαν ότι αυτή η νίκη ήταν ζητούμενο από την έλευση της ομάδας στην Ταϊλάνδη, καθώς ο αγώνας με τη «μπιανκοσελέστε» είχε κριθεί, σωστά εκ του αποτελέσματος, ως ο καθοριστικός για την πρόκριση στη β΄ φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
Βεβαίως, η (ανέλπιστη) νίκη των νοτιαμερικανών επί της Ιαπωνίας έκανε περίπλοκη την κατάσταση στον Β΄ όμιλο, όμως η «γαλανόλευκη» αυτή τη στιγμή έχει τις πιθανότητες με το μέρος της, καθώς μπορεί να παίζει αύριο με την Ιαπωνία αλλά και η Αργεντινή έχει το «βουνό» της Κίνας, με τις τρεις ομάδες (Ελλάδα, Αργεντινή, Κίνα) να ισοβαθμούν αλλά την ελληνική ομάδα να υπερτερεί αυτή τη στιγμή.
«Δείξαμε επιτέλους το καλό μας πρόσωπο και φανερώσαμε μέρος των δυνατοτήτων που έχει αυτή η ομάδα. Συγκεντρωθήκαμε περισσότερο στο όπλο μας, το σέρβις, τα πήγαμε καλά, κλείσαμε στο μπλοκ και την άμυνα και τα καταφέραμε», υπογράμμισε η πασαδόρος της ομάδας, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου. «Η Ιαπωνία είναι δύσκολος αντίπαλος αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, γιατί ακόμη και το ένα ή τα δύο σετ θα σιγουρέψουν την πρόκριση», πρόσθεσε.
Η Αλεξάνδρα Ψωμά τόνισε πως «βγάλαμε καλή υποδοχή κι αυτό βοήθησε την Λαμπρινή να κάνει καλή πάσα, με αποτέλεσμα να κάνουμε και καλή επίθεση. Η Ιαπωνία είναι μια σχετικά κοντή ομάδα, αλλά πολύ γρήγορη και ΄΄εκρηκτική΄΄. Πιέζουν πολύ, είναι ανταγωνιστικές, αλλά θα δούμε αύριο… Αισιοδοξώ ότι θα είμαστε στις ΄΄16΄΄ και ύστερα στην οκτάδα».
Η εκ των κεντρικών της ομάδας, Ιωάννα Γκουντιμένκο, δήλωσε ότι «το ματς με την Αργεντινή ήταν εξαρχής αυτό που θέλαμε να κερδίσουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δουλεύουμε σκληρά, είμαστε πολύ χαρούμενες που νικήσαμε σήμερα και ελπίζουμε σε άλλη μία νίκη για να σιγουρέψουμε την πρόκριση. Ο σημερινός αντίπαλος μας ταίριαζε πολύ, καθώς έχουμε ξαναπαίξει με τέτοιες ομάδες. Δεν έχουμε αντιμετωπίσει άλλη φορά ομάδα του στιλ της Ιαπωνίας, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Επιτέλους, σήμερα το διασκεδάσαμε και θα έχουμε περισσότερη όρεξη στη συνέχεια».
Η «γαλανόλευκη» λίμπερο, Ειρήνη Κοκκινάκη, ήταν ανακουφισμένη: «Επιτέλους, τα καταφέραμε… Το παλεύουμε εδώ και δύο ματς, αλλά αφού μας βγήκε τώρα… Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και να κάνουμε μόνο νίκες. Σήμερα παίξαμε πραγματικά καλά, ήμασταν ομάδα. Τις προηγούμενες ημέρες ήμασταν λίγο ΄΄σφιγμένες΄΄ και δεν ευχαριστιόμασταν το παιχνίδι όσο σήμερα», είπε.
«Αυτή η νίκη ίσως αλλάξει τα δεδομένα για το αυριανό παιχνίδι και ίσως φέρει κάτι καλό. Μακάρι να προκριθούμε. Προπονούμαστε σκληρά κάθε μέρα, παλεύουμε και πιστεύω ότι στο τέλος κάθε ομάδα θα πάρει αυτό που της αξίζει», συμπλήρωσε.
Η Μαρία Σωτηρίου, από την πλευρά της, τόνισε: «Κάναμε μεγάλο παιχνίδι και αύριο θα παίξουμε για την πρόκριση που θέλουμε, το θέμα όμως είναι ότι αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Πρέπει να δούμε και το τί θα κάνει η Αργεντινή αύριο. Ελπίζουμε σε μια νέα καλή εμφάνιση εναντίον της Ιαπωνίας, προκειμένου να αποκτήσουμε ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στα μετέπειτα παιχνίδια, εφόσον προκριθούμε, αλλά και για να κλείσουμε ωραία τον πρώτο γύρο».
Εκ διαμέτρου αντίθετα σήμερα τα συναισθήματα για τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής ομάδας, Δημήτρη Φλώρο, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Αργεντινή. Η χθεσινή «συννεφιά» του μετά την άνευ όρων παράδοση στην Κίνα, όχι εξαιτίας του αποτελέσματος αλλά επειδή οι διεθνείς ουσιαστικά δεν «μπήκαν» ποτέ στο παιχνίδι, έδωσε τη θέση της στην ικανοποίηση ότι τα κορίτσια έμειναν αυτή τη φορά συγκεντρωμένα και προσηλωμένα στην τακτική, από την αρχή ως το τέλος του παιχνιδιού.
«Κάναμε μια νίκη που θα τη χαρακτήριζα ιστορική, γιατί είναι η πρώτη μας σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με μια ομάδα που είναι πολύ δυνατή και πήρε δύο πολύ καλά αποτελέσματα απέναντι σε Ιαπωνία (νίκη 3-0) και Πολωνία (ήττα 3-2). Σήμερα είχαμε μεγάλο αριθμό διακριθέντων αθλητριών, όχι μία ή δύο όπως στα προηγούμενα παιχνίδια», ήταν το σχόλιό του για τον αγώνα με τις νοτιαμερικανές.
-Τακτικά, η ομάδα πλησίασε σήμερα στο άριστα.
«Είχαμε σχεδιάσει τα ΄΄ματς-απ΄΄ όπως έπρεπε και, ομολογουμένως, το παίξαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Το δεύτερο σετ θα μπορούσε να έχει τελειώσει πολύ πιο εύκολα αν δεν κάναμε ένα σερί λαθών, αλλά στο πρώτο και το τρίτο παίξαμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και νικήσαμε πολύ δίκαια».
-Αύριο;
«Η Ιαπωνία έπαιξε σήμερα ένα καταπληκτικό βόλεϊ, νίκησε πολύ εύκολα την Πολωνία με 3-0, αλλά όπως έχω πει γι΄ αυτό είμαστε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, για να παίζουμε με τέτοιες ομάδες που δεν μπορούμε να τις συναντήσουμε πουθενά αλλού».
-Φαβορί αύριο υπάρχει, μπορεί όμως η Ελλάδα να «κλέψει» κάτι;
«Βεβαίως, όλα μπορούν να συμβούν. Κατ΄ αρχάς θέλει αντοχή και υπομονή γιατί θα γίνουν πολλές άμυνες και οφείλεις να έχεις διάρκεια. Μετά, θέλει προσαρμογή στις γρήγορες μπάλες που παίζει η Ιαπωνία. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στο να έχουμε υψηλού βαθμού δυσκολίας σέρβις και σε συγκεκριμένα άτομα».
Ο τεχνικός της Εθνικής Γυναικών, Γιάννης Καλμαζίδης, που βρίσκεται επίσης στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος σε κάθε αγώνα, σχολίασε ότι εκτός από άριστα στην τακτική, τα κορίτσια κατέθεσαν σήμερα και ψυχή. «Ήμασταν ψύχραιμοι στο 2ο σετ, ίσως και λίγο τυχεροί αλλά αυτό συμβαίνει, αλλά το πήραμε και το παιχνίδι πήρε ύστερα το δρόμο του» σχολίασε ο κ. Καλμαζίδης.
Για τον αυριανό αγώνα με την Ιαπωνία ο Έλληνας τεχνικός επισήμανε ότι «αυτή είναι η δυσκολία για την ομάδα μας, ότι κάθε μέρα αντιμετωπίζουμε και διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού από τις αντίπαλες ομάδες. Η Πολωνία, στην πρεμιέρα, δεν είχε καμία σχέση με την Κίνα τη 2η αγωνιστική, αυτή με την Αργεντινή σήμερα και η Αργεντινή με την Ιαπωνία αύριο, γι΄ αυτό θα πρέπει να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αύριο θα είναι γρήγορο παιχνίδι, οι Γιαπωνέζες είναι πολύ μαχητικές και σε τεχνικό επίπεδο πάρα πολύ καλές. Δεν έχουν τα ύψη αλλά παίζουν ένα βόλεϊ που είναι πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσεις».
-Τα σενάρια πρόκρισης
Αυτή τη στιγμή στο Β΄ όμιλο υπάρχει τριπλή ισοβαθμία στην τρίτη θέση, μεταξύ Ελλάδας, Κίνας και Αργεντινής, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να πλεονεκτεί. Αύριο, αν η Ελλάδα νικήσει την Ιαπωνία, με οποιοδήποτε σκορ, θα έχει προκριθεί, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα της Κίνας με την Αργεντινή.
Η Ελλάδα προκρίνεται, επίσης, στην περίπτωση που η Αργεντινή ηττηθεί με 3-0, ακόμη κι αν η Εθνική χάσει με το ίδιο σκορ από την Ιαπωνία.
Το «κακό» είναι ότι ο αγώνας της «γαλανόλευκης» θα προηγηθεί χρονικά (12:00 έναντι 14:00), οπότε οι αθλήτριες και η τεχνική ηγεσία θα πρέπει να περιμένουν ως το τέλος της αναμέτρησης Κίνα-Αργεντινή για να μάθουν αν προκρίθηκαν.
Υπενθυμίζεται ότι από τις πέντε ομάδες κάθε ομίλου, στις «16» θα προκριθούν οι τέσσερις. Τα κριτήρια στην ισοβαθμία είναι κατά σειρά: α. οι συνολικές νίκες, β. τα σετ και γ. ο λόγος των πόντων.
Αποτελέσματα 4ης ημέρας
Δύο ευρωπαϊκές ομάδες, η πρωταθλήτρια κόσμου το 2011 Τουρκία και η σταθερή δύναμη στο παγκόσμιο στερέωμα, Σερβία, είναι τα μοναδικά συγκροτήματα που παραμένουν αήττητα μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κορασίδων της Ταϊλάνδης.
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πολωνία, υπέστη αγωνιστική όλεθρο απέναντι στην «υπερηχητική» Ιαπωνία, η Σλοβενία βρήκε το «δάσκαλό» της από τη Βραζιλία και το Περού υπέκυψε στην ανωτερότητα της Τουρκίας, χάνοντας το αήττητο που διατηρούσαν μέχρι σήμερα. Εν τω μεταξύ, οι ΗΠΑ δείχνουν ότι συνέρχονται, σημειώνοντας δεύτερη σερί νίκη, ενώ η ομάδα της «οικοδέσποινας» χώρας νίκησε το Πουέρτο Ρίκο και προκρίθηκε πανηγυρικά στις 16 της διοργάνωσης.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:
4η ΗΜΕΡΑ – ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ
Α΄ΟΜΙΛΟΣ
Τυνησία-Αίγυπτος 0-3 (18-25, 24-26, 12-25)
Ταϊλάνδη-Πουέρτο Ρίκο 3-1 (25-21, 28-30, 25-21, 25-23)
Ρεπό: Σερβία
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ
Ιαπωνία-Πολωνία 3-0 (25-15, 25-19, 25-16)
Αργεντινή-Ελλάδα 0-3 (15-25, 25-27, 19-25)
Ρεπό: Κίνα
Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ
ΗΠΑ-Δομινικανή Δημοκρατία 3-0 (25-21, 25-15, 25-22)
Σλοβενία-Βραζιλία 1-3 (25-15, 19-25, 11-25, 15-25)
Ρεπό: Αλγερία
Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ
Τουρκία-Περού 3-1 (25-22, 23-25, 25-17, 25-19)
Ταϊπέι-Μεξικό 3-0 (25-12, 25-19, 25-14)
Ρεπό: Ιταλία
Το πανόραμα της διοργάνωσης
Α΄ΟΜΙΛΟΣ
1η ημέρα – Παρασκευή 26 Ιουλίου
Αίγυπτος-Ταϊλάνδη 1-3 (23-25, 21-25, 25-22, 19-25)
Τυνησία-Σερβία 0-3 (15-25, 21-25, 07-25)
Ρεπό: Πουέρτο Ρίκο
2η ημέρα – Σάββατο 27 Ιουλίου
Πουέρτο Ρίκο-Τυνησία 3-1 (24-26, 25-22, 25-17, 25-21)
Σερβία-Αίγυπτος 3-0 (25-14, 25-14, 25-20)
Ρεπό: Ταϊλάνδη
3η ημέρα – Κυριακή 28 Ιουλίου
Αίγυπτος-Πουέρτο Ρίκο 0-3 (16-25, 20-25, 21-25)
Ταϊλάνδη-Σερβία 0-3 (17-25, 22-25, 12-25)
Ρεπό: Τυνησία
4η ημέρα – Δευτέρα 29 Ιουλίου
Τυνησία-Αίγυπτος 0-3 (18-25, 24-26, 12-25)
Ταϊλάνδη-Πουέρτο Ρίκο 3-1 (25-21, 28-30, 25-21, 25-23)
Ρεπό: Σερβία
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Σερβία 9-0 9
2. Πουέρτο Ρίκο 7-4 6
3. Ταϊλάνδη 6-5 6
4. Αίγυπτος 4-9 3
5. Τυνησία 1-9 0
5η ημέρα – Τρίτη 30 Ιουλίου
12:00 Σερβία-Πουέρτο Ρίκο
14:00 Ταϊλάνδη-Τυνησία
Ρεπό: Αίγυπτος
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ
1η ημέρα – Παρασκευή 26 Ιουλίου
Πολωνία-Ελλάδα 3-2 (20-25, 26-28, 25-20, 28-26, 15-10)
Ιαπωνία-Κίνα 3-2 (27-25, 18-25, 24-26, 25-20, 17-15)
Ρεπό: Αργεντινή
2η ημέρα – Σάββατο 27 Ιουλίου
12:00 Αργεντινή-Ιαπωνία 3-0 (25-23, 34-32, 25-21)
14:00 Κίνα-Πολωνία 1-3 (21-25, 21-25, 25-21, 24-26)
Ρεπό: Ελλάδα
3η ημέρα – Κυριακή 28 Ιουλίου
Ελλάδα-Κίνα 1-3 (07-25, 16-25, 25-19, 10-25)
Πολωνία-Αργεντινή 3-2 (25-23, 23-25, 24-26, 25-14, 15-12)
Ρεπό: Ιαπωνία
4η ημέρα – Δευτέρα 29 Ιουλίου
Ιαπωνία-Πολωνία 3-0 (25-15, 25-19, 25-16)
Αργεντινή-Ελλάδα 0-3 (15-25, 25-27, 19-25)
Ρεπό: Κίνα
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Πολωνία 9-8 7
2. Ιαπωνία 6-5 5
3. Ελλάδα 6-6 4
4. Κίνα 6-7 4
5. Αργεντινή 5-6 4
5η ημέρα – Τρίτη 30 Ιουλίου
12:00 Ελλάδα-Ιαπωνία
14:00 Κίνα-Αργεντινή
Ρεπό: Πολωνία
Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ
1η ημέρα – Παρασκευή 26 Ιουλίου
Σλοβενία-Αλγερία 3-0 (25-6, 25-19, 25-20)
Βραζιλία-Δομινικανή Δημοκρατία 3-1 (15-25, 33-31, 25-8, 32-30)
Ρεπό: ΗΠΑ
2η ημέρα – Σάββατο 27 Ιουλίου
Αλγερία-Βραζιλία 0-3 (08-25, 15-25, 11-25)
ΗΠΑ-Σλοβενία 1-3 (23-25, 15-25, 25-18, 22-25)
Ρεπό: Δομινικανή Δημοκρατία
3η ημέρα – Κυριακή 28 Ιουλίου
Βραζιλία-ΗΠΑ 0-3 (17-25, 15-25, 21-25)
Δομινικανή Δημοκρατία-Αλγερία 3-0 (25-10, 25-14, 25-10)
Ρεπό: Σλοβενία
4η ημέρα – Δευτέρα 29 Ιουλίου
ΗΠΑ-Δομινικανή Δημοκρατία 3-0 (25-21, 25-15, 25-22)
Σλοβενία-Βραζιλία 1-3 (25-15, 19-25, 11-25, 15-25)
Ρεπό: Αλγερία
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Βραζιλία 9-5 9
2. Σλοβενία 7-4 6
3. ΗΠΑ 7-3 6
4. Δομινικανή Δημοκρατία 4-6 3
5. Αλγερία 0-9 0
5η ημέρα – Τρίτη 30 Ιουλίου
07:00 Δομινικανή Δημοκρατία-Σλοβενία
10:00 Αλγερία-ΗΠΑ
Ρεπό: Βραζιλία
Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ
1η ημέρα – Παρασκευή 26 Ιουλίου
06:00 Περού-Μεξικό 3-0 (25-18, 15-18, 25-13)
08:00 Τουρκία-Ιταλία 3-1 (19-25, 25-19, 25-17, 25-23)
Ρεπό: Ταϊπέι
2η ημέρα – Σάββατο 27 Ιουλίου
Ιταλία-Περού 2-3 (28-26, 25-19, 20-25, 22-25, 13-15)
Ταϊπέι-Τουρκία 0-3 (17-25, 16-25, 23-25)07:00 Ιταλία-Περού
Ρεπό: Μεξικό
3η ημέρα – Κυριακή 28 Ιουλίου
Περού-Ταϊπέι 3-2 (23-25, 25-19, 25-27, 25-20, 15-9)
Μεξικό-Ιταλία 0-3 (15-25, 12-25, 17-25)
Ρεπό: Τουρκία
4η ημέρα – Δευτέρα 29 Ιουλίου
Τουρκία-Περού 3-1 (25-22, 23-25, 25-17, 25-19)
Ταϊπέι-Μεξικό 3-0 (25-12, 25-19, 25-14)
Ρεπό: Ιταλία
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Τουρκία 9-3 9
2. Περού 10-7 7
3. Ιταλία 6-6 4
4. Ταϊπέϊ 5-6 4
5. Μεξικό 0-9 0
5η ημέρα – Τρίτη 30 Ιουλίου
07:00 Ιταλία-Ταϊπέι
10:00 Μεξικό-Τουρκία
Ρεπό: Περού