ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΣΑΤ  ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΣΑΤ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

ΠΣΑΤ ME Αγγελική ΓκερέκουΠΣΑΤ ME Αγγελική ΓκερέκουΠΣΑΤ ME Αγγελική Γκερέκου

Με την Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Αγγελική Γκερέκου συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Παύλο Γερακάρη, τον Α΄Αντιπρόεδρο Κώστα Μυλωνά, τον Ταμία Τάσο Αντωνίνη και τον Ειδικό Γραμματέα Γιάννη Μαμουζέλο. Συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ειδικότερα ζητήματα που αφορούν στα φαινόμενα της βίας των γηπέδων και του ντόπινγκ, τη συμμετοχή και ευθύνη της χώρας μας στις μεγάλες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, την αξιοποίηση των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και τη σύνδεση του αθλητισμού με την τουριστική ανάπτυξη της χώρας.

Ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ πρότεινε στην κα Γκερέκου τη διοργάνωση διεθνούς αθλητικού φόρουμ με συμμετοχή αθλητικών συντακτών από όλη την Ευρώπη, τον Οκτώβριο του 2011 στην Κέρκυρα, όπου θα συζητηθούν όλα τα σύγχρονα προβλήματα και η γενικότερη εικόνα του διεθνούς αθλητισμού, λίγους μήνες πριν από τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Η κα Γκερέκου έκανε δεκτή πρόσκληση του Συνδέσμου να επισκεφθεί εθιμοτυπικά τα Γραφεία μας το αμέσως προσεχές διάστημα, σε ανταπόδοση της σημερινής συνάντησης.

Περισσότερα άρθρα