Olympic channel, Ολυμπιακοί Αγώνες και η τέχνη της φωτογραφίας στη 2η μέρα του Διεθνούς Σχολείου

Olympic channel, Ολυμπιακοί Αγώνες και η τέχνη της φωτογραφίας στη 2η μέρα του Διεθνούς Σχολείου

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Με ιδιαίτερα σημαντικές παρουσιάσεις συνεχίστηκε το Διεθνές Σχολείο Αθλητισμού του ΠΣΑΤ στην Αρχαία Ολυμπία, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η παρουσίαση του Olympic Broadcasting Services, από τον Γιάννη Εξαρχο Chief Executive Officer του OBS, ο οποίος ταξίδεψε αυθημερόν στην Αρχαία Ολυμπία από τη Μαδρίτη για να μιλήσει στο Διεθνές Σχολείο.

Αναφέρθηκε στη δημιουργία του OBS καθώς και στον τρόπο κάλυψης και μετάδοσης των Ολυμπιακών Αγώνων, ειδικά ενόψει του Τόκιο και τις ειδικές απαιτήσεις που έχει η νέα εποχή των ΜΜΕ και των Social Media.

Aκολούθησε ο σύμβουλος του Olympic Channel Κώστας Βερνίκος, ο οποίος αναφέρθηκε στη δημιουργία του Ολυμπιακού Καναλιού και την απήχηση που έχει ειδικά στις πιο νεαρές ηλικίες.

Τη σκυτάλη στις ομιλίες πήρε ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής που μίλησε για τις εμπειρίες που έχει από την κάλυψη πέντε φορές, των Ολυμπιακών Αγώνων, τονίζοντας ότι οι στιγμές αυτές ήταν από τις καλύτερες στη μακρά δημοσιογραφική του πορεία.

Η μέρα έκλεισε με το θέμα «Η τέχνη της φωτογραφίας στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα», για το οποίο μίλησαν ο Αργύρης Μακρής (IN TIME) και ο Αντώνης Νικολόπουλος (EUROKINISSI).

Tις εργασίες της 2ης ημέρας παρακολούθησε και η Πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Ελενα Ριζεάκου, η οποία και απηύθυνε χαιρετισμό τονίζοντας τη συνεργασία που έχει με τον ΠΣΑΤ. Το πρωϊ είχε πραγματοποιηθεί ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας

 

Περισσότερα άρθρα