Αντιπροσωπεία του ΠΣΑΤ στην Υφυπουργό Τουρισμού για τον Αθλητικό Τουρισμό

Αντιπροσωπεία του ΠΣΑΤ στην Υφυπουργό Τουρισμού για τον Αθλητικό Τουρισμό

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Συνάντηση με την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη είχε αντιπροσωπεία του Πανελληνίου  Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) που αποτελείτο από τον πρόεδρο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, τον β΄ αντιπρόεδρο Μάνο Σταραμόπουλο, την ταμία Αγγελική Βύζικα και το μέλος του Δ.Σ Μάνο Χρυσό.

Κύριο θέμα της συνάντησης αφορούσε στη συνεργασία των δύο πλευρών, σε δράσεις και διοργανώσεις που αφορούν στον αθλητικό τουρισμό. Έναν τομέα όπου το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ έχει δώσει τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερο βάρος.

Η υφυπουργός Τουρισμού έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την έκδοση ενός οδηγού, από τον ΠΣΑΤ, που θα περιέχει αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση αθλητικών και όχι μόνο εκδηλώσεων, κυρίως, στην Περιφέρεια.

Ο θεσμός του Διεθνούς Σχολείου του ΠΣΑΤ, που διοργανώνεται για 9η χρονιά, στις εγκαταστάσεις της ΔΟΑ, στην Αρχαία Ολυμπία, η επαναφορά του ιστορικού συνεδρίου αθλητικών συντακτών Ελλάδος-Κύπρου, το οποίο εφέτος θα διοργανώσει ο ΠΣΑΤ και θα είναι αφιερωμένο στα 70 χρόνια από την ίδρυσή του, καθώς και η προοπτική φιλοξενίας του Παγκόσμιου Συνεδρίου Αθλητικών Συντακτών (AIPS), το 2023, ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν μεταξύ άλλων και ζητήθηκε η στήριξη και η συνεργασία του Υπουργείου Τουρισμού καθώς και του ΕΟΤ.

Περισσότερα άρθρα