Διαπιστεύσεις για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου Κ20 στο Κάλι

Διαπιστεύσεις για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου Κ20 στο Κάλι

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Οι προβλεπόμενες από τους διοργανωτές διαπιστεύσεις των Ελλήνων αθλητικών συντακτών και φωτογράφων, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου Κ20 του Cali της Κολομβίας (1-6/8/2022), θα διατεθούν μέσω του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ. Προσοχή, δεν αφορά τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, παρά μόνο αθλητικούς συντάκτες του γραπτού Τύπου, ιστοσελίδων και φωτογράφους.

Ο ΠΣΑΤ καλεί τους αθλητικούς συντάκτες μέλη του και τους φωτογράφους μέλη του, οι οποίοι ενδιαφέρονται να καλύψουν για το Μέσο τους δια ζώσης τη διοργάνωση να το δηλώσουν στο e-mail του Συνδέσμου (psatds@gmail.com).

Σημειώνεται πως μαζί με τον Κωδικό που θα παραλάβετε από τον ΠΣΑΤ, θα πρέπει να συμπληρώσετε και τo ”Medical Clearance Protocol”, το οποίο και θα προωθήσουμε στους ενδιαφερόμενους, ώστε να υποβάλετε το αίτημά σας.

Ο ΠΣΑΤ ενημερώνει πως η ηλεκτρονική διαδικασία υποβολής διαπίστευσης λήγει στις 15 Ιουλίου 2022, ενώ μέσα από την ίδια πλατφόρμα δίνεται η δυνατότητα για κράτηση καταλύματος σε διαπιστευμένα ξενοδοχεία με ημερομηνία λήξης της σχετικής προθεσμίας επίσης την 15η Ιουλίου 2022.

Περισσότερα άρθρα