Δωρεάν η ταυτότητα ΠΣΑΤ στα μέλη από το 2025

Δωρεάν η ταυτότητα ΠΣΑΤ στα μέλη από το 2025

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, κατά τη διάρκεια της πρώτης του συνεδρίασης, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Ιουλίου, αποφάσισε να διαθέσει την ταυτότητα του 2025 δωρεάν σε όλα του τα μέλη.

Πρόκειται για μια απόφαση, που λαμβάνεται με γνώμονα, τις εξαιρετικά δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που πλήττουν τον κλάδο μας τα τελευταία χρόνια. Προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί και η νέα ταυτότητα μέλους, που θα έχει ανταποδοτικά οφέλη για τον δημοσιογράφο-μέλος του Συνδέσμου, τα οποία θα κοινοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

Στόχος του Δ.Σ. είναι να παραλαμβάνουν τα μέλη που διαμένουν στην Αθήνα την ταυτότητα από τα γραφεία του Συνδέσμου, ενώ η γραμματεία θα αποστέλλει ταχυδρομικώς τις ταυτότητες στα μέλη της Περιφέρειας.

Η ταυτότητα μέλους είναι αναγνωριστική της ιδιότητας του μέλους του ΠΣΑΤ και παρέχει στον κάτοχό της την προστασία και τα προνόμια που απορρέουν από την ιδιότητα αυτή. Οι πολιτικές, αστυνομικές και αθλητικές αρχές οφείλουν να διευκολύνουν την απρόσκοπτη δημοσιογραφική εργασία στον κάτοχο της ταυτότητας μέλους του ΠΣΑΤ.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τον Νόμο 2725/99 άρθρα 54 και 134 «δικαίωμα ελευθέρας εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους κατά τη διεξαγωγή των αγώνων έχουν οι αθλητικοί συντάκτες-μέλη του ΠΣΑΤ, οι οποίοι εισέρχονται με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας που εκδίδει ο ΠΣΑΤ».

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του ΠΣΑΤ (Ιωάννα Αλυσανδράτου & Ευδοκία Λάμπρου, τηλ. 210 3631861, 210 3634719, e-mail: [email protected]).

 

Περισσότερα άρθρα