Έπαιξαν μπόουλινγκ και διασκέδασαν τα μέλη του ΠΣΑΤ στη Θεσσαλονίκη

Έπαιξαν μπόουλινγκ και διασκέδασαν τα μέλη του ΠΣΑΤ στη Θεσσαλονίκη

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Αφορμή για γνωριμία με ένα διαφορετικό άθλημα αποτέλεσε για τους δημοσιογράφους – μέλη του ΠΣΑΤ στη Θεσσαλονίκη το Τουρνουά Μπόουλινγκ που διοργανώθηκε τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακριβείας (Ε.Ο.Α.Α.).

Το τουρνουά φιλοξενήθηκε στην αίθουσα “Ten Pin Bowling” στην Καλαμαριά και πρόσφερε στιγμές διασκέδασης στα μέλη του ΠΣΑΤ που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.

Τα στελέχη της Εθνικής ομάδας μπόουλινγκ Νίκος Μπούφεσης και Κωνσταντίνος-Μάριος Κίτσος πρόσφεραν τεχνικές οδηγίες και συμβουλές στους συμμετέχοντες βοηθώντας τους να πετύχουν καλύτερες επιδόσεις και να χαρούν το παιχνίδι, ενώ παρών ήταν επίσης ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.Α.Α. Αργύρης Λογοθέτης.

Ξεχωριστή αίγλη και διαφορετική νότα πρόσθεσε η παρουσία τηλεοπτικού συνεργείου της εκπομπής «Κόσμος των Σπορ» της ΕΡΤ3, που βρέθηκε στην αίθουσα και έκανε ρεπορτάζ για το τουρνουά.

Στους τρεις πρώτους νικητές απονεμήθηκαν μετάλλια, με νικητή τον Μιχάλη Μελισσίδη, ο οποίος σημείωσε την υψηλότερη επίδοση μεταξύ των συμμετεχόντων και το πανηγύρισε δεόντως!

Ο Πρόεδρος Γιώργος Λαμπράκης και το Δ.Σ. της Ε.Ο.Α.Α. ευχαριστούν θερμά τον ΠΣΑΤ, την ΕΡΤ3, καθώς και τον ιδιοκτήτη της αίθουσας “Ten Pin Bowling” Θάνο Βεβετζίκη για την εξαιρετική φιλοξενία.

 

 

Περισσότερα άρθρα