Σεμινάριο Κανονισμών Διαιτησίας μπάσκετ, την Τετάρτη 19/11 στη Θεσσαλονίκη

Επιμορφωτικό σεμινάριο κανονισμών διαιτησίας μπάσκετ, την Τετάρτη 19/11 στη Θεσσαλονίκη

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο κανονισμών Διαιτησίας μπάσκετ, σε συνεργασία με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου  2025 και ώρες 16:00 έως 18:00.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδρίων της ΕΣΗΕΜΘ (Στρατηγού Καλλάρη 5, 1ος όροφος). Ομιλητές θα είναι ο πρόεδρος της ΚΕΔ ΕΟΚ Στέλιος Κουκουλεκίδης και ο  καθηγητής διαιτησίας και πρώην διεθνής διαιτητής μπάσκετ, Γιώργος Τανατζής.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα αναλυθούν οι κανονισμοί διαιτησίας μπάσκετ, καθώς και κάθε νέα εξέλιξη που αφορά στο προσφιλές άθλημα. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να ενημερωθούν για τα νέα στοιχεία, μπορούν να παρακολουθήσουν το σχετικό επιμορφωτικό σεμινάριο.

 

Περισσότερα άρθρα