Τετάρτη , 29 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Slider / O Γιώργος Καραγκούνης στο Διεθνές Σχολείο του ΠΣΑΤ

O Γιώργος Καραγκούνης στο Διεθνές Σχολείο του ΠΣΑΤ

Ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και θριαμβευτής του Euro 2004 στην Πορτογαλία, θα λαμπρύνει με την παρουσία του το «5ο Διεθνές Σχολείο Αθλητικών Συντακτών» του ΠΣΑΤ, που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 14 Οκτωβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία, η οποία είναι και χορηγός της διοργάνωσης.

Ο Γιώργος Καραγκούνης θα συμμετέχει στο Διεθνές Σχολείο το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, ενώ την επόμενη μέρα θα ακολουθήσει πάνελ με καταξιωμένους αθλητές όπως η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν το 2018, Βούλα Παπαχρήστου, η αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης γυναικών, Ασημένια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και Κυπελλούχος Ευρώπης το 2018, Αλεξάνδρα Ασημάκη και ο πρωταθλητής ποδηλασίας πίστας, Χρήστος Βολικάκης, πρώτος φέτος στην  παγκόσμια κατάταξη.

Επίσης, για το Μουντιάλ της Ρωσίας, το Champions League, τις διεθνείς διοργανώσεις αλλά και τις αλλαγές στο άθλημα, θα μιλήσουν οι κορυφαίοι αθλητικοί συντάκτες Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Αντώνης Καρπετόπουλος, και Μάνος Σταραμόπουλος με συντονιστή τον Στράτο Σεφτελή. Τους νέους κανονισμούς διαιτησίας θα παρουσιάσει ο εκπαιδευτής διαιτησίας και μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δαγκλής.

Στο Διεθνές Σχολείο Αθλητικών Συντακτών θα διδάξουν και οι Καθηγητές Πανεπιστημίου, Γιώργος Πλειός, Πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας & ΜΜΕ, Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ανδρέας Βέγλης, Διευθυντής Εργαστηρίου Εφαρμογών Πληροφορικής στα ΜΜΕ, Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, και Γιώτα Αντωνοπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, καθώς και ο Απόστολος Καψάλης, Ερευνητής Εργασιακών Σχέσεων στο ΙΝΕ της ΓΣΕΕ και διδάκτωρ Κοινωνικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Μία ημέρα του προγράμματος θα αφιερωθεί στον Αθλητικό Τουρισμό, που παρουσιάζει μεγάλη δυναμική στη χώρα μας, με προσκεκλημένους επιτυχημένους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται με τη διοργάνωση εκδηλώσεων. Συμμετοχή στην ενότητα αυτή θα έχουν και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.

  • Χορηγός του 5ου Διεθνούς Σχολείου Αθλητικών Συντακτών είναι η Διεθνής  Ολυμπιακή Ακαδημία.
  • Χορηγοί επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ3 η ΕΡΤ ΠΥΡΓΟΥ και το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων
  • Χορηγός του ΠΣΑΤ, είναι η Aegean Airlines.

About Evdokia Lamprou

Check Also

Δεν θα ξανακούσουμε το …ΠΑΜΕ ΕΘΝΙΚΑΡΑ Έφυγε ο πιο αγνός φίλαθλος

Το «πάμε Εθνικάρα …» δεν θα το ξανακούσουμε στα γήπεδά μας. Ο Γιάννης Μαντζουράνης, ο …