Ο ΠΣΑΤ στην παρουσίαση του βιβλίου του Σάκη Τσιώλη

Ο ΠΣΑΤ στην παρουσίαση του βιβλίου του Σάκη Τσιώλη

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Το βιβλίο του «Επίλυση αγωνιστικών προβλημάτων» παρουσίασε στη Λάρισα ο Σάκης Τσιώλης.

Η πλούσια διαδρομή του στα γήπεδα όλης της Ελλάδας όπου ο 62χρονος Καρδιτσιώτης τεχνικός έχει γράψει ιστορία σε 25 χρόνια προπονητικής καριέρας έγιναν βιβλίο σε σύμπραξη με τον γιό του Βαγγέλη Τσιώλη που ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του και αυτή τη χρονιά είναι προπονητής στο Κερατσίνι.

Το βιβλίο αποτελείται από 3 ενότητες.

  • Η πρώτη ονομάζεται «Ολική προσέγγιση προπονητικής» και θέτει τις βασικές αρχές μέσα στα οποίες πρέπει να δομείται μία προπονητική μονάδα και η προπόνηση μιας ποδοσφαιρικής ομάδας.
  • Στη δεύτερη ενότητα με τίτλο «Προβλήματα και λύσεις» αναλύονται και παρουσιάζονται ολόκληρες προπονητικές μονάδες βασισμένες σε προβλήματα που είχαμε διαπιστώσει μέσα από τα παιχνίδια.
  • Στην τρίτη ενότητα παρατίθεται ένα χρηστικό ασκησιολόγιο για τον εμπλουτισμό της προπόνησης.

Όλες οι ασκήσεις στο δεύτερο και στο τρίτο μέρος παρουσιάζονται με έγχρωμα διαγράμματα.

Για την καλύτερη κατανόησή τους συνοδεύονται και από video–animation, το οποίο οι αναγνώστες μπορούν να το παρακολουθήσουν σε οποιαδήποτε συσκευή, σαρώνοντας το QRcode που βρίσκεται δίπλα από κάθε άσκηση.

Την εκδήλωση προλόγισε ο νομικός Βάσος Καραμπίλιας, ενώ για το βιβλίο μίλησαν ο αρχηγός της κυπελλούχου ΑΕΛ 1985 Τάκης Παραφέστα και το μέλος της Ακαδημίας Αθλητικών Συντακτών του ΠΣΑΤ Σωτήρης Κέλλας.

Περισσότερα άρθρα