Συναντήθηκε με τον Βρούτση ο Σπύρος Τσάμης για την προσβασιμότητα των θεατών με κινητικά προβλήματα στα γήπεδα

Ο ΠΣΑΤ στηρίζει το 4ο Run Bike Care την Κυριακή (2/6) στο Ζάππειο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

O ΠΣΑΤ συμμετέχει δυναμικά στο 4ο Run Bike Care που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων και τον ΟΠΑΝΔΑ, την Κυριακή  2 Ιουνίου, στο Ζάππειο. Το 4ο Run Bike Care έχει την υποστήριξη του  Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ), της Ένωσης Ραδιοφωνικών Σταθμών και της V-Strom Riders Hellas. Στο πλαίσιο του αθλο-περιβαλλοντικού προγράμματος Olympic Green Values θα πραγματοποιηθεί παράλληλη εορτή υιοθεσίας αδεσπότων.

Με σύνθημα «Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο», γυναίκες, άνδρες και παιδιά θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια μεγάλη γιορτή, μια ημέρα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο και προαγωγής της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, με συγκίνηση, δυναμισμό και μοναδική ατμόσφαιρα.

Μπορείτε να συμμετάσχετε περπατώντας, τρέχοντας ή κάνοντας ποδήλατο και όλα τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την υποστήριξη του προγράμματος «Μαζί και στο Σπίτι», για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ογκολογικών ασθενών και των οικογενειών τους, που δε δύνανται να μετακινηθούν. Εκατοντάδες πολίτες θα περπατήσουν 2 km, θα τρέξουν 5 km ή θα κάνουν ποδήλατο 10 km.

Η γιορτή υιοθεσίας πραγματοποιείται με τη συνεργασία του ΠΣΑΤ και της ΕΣΟΑ και με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιαλείας – Τμήμα Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Αιγιάλειας.

Περισσότερα άρθρα

advetrisment
advetrisment

Ανακοινώσεις

advetrisment