Ο ΠΣΑΤ υποστήριξε την έκδοση του βιβλίου «Η ιστορία των αθλητικών ΜΜΕ στην Ελλάδα & στον Κόσμο» του Γιάννη Μαμουζέλου

Ο ΠΣΑΤ υποστήριξε την έκδοση του βιβλίου «Η ιστορία των αθλητικών ΜΜΕ στην Ελλάδα & στον Κόσμο» του Γιάννη Μαμουζέλου

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Ο ΠΣΑΤ με χαρά ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της επετείου των 70 χρόνων από την ίδρυση του (1952-2022), υποστήριξε την έκδοση του βιβλίου του συναδέλφου Γιάννη Μαμουζέλου «Η ιστορία των αθλητικών ΜΜΕ στην Ελλάδα & στον Κόσμο».

Το βιβλίο αποτελεί μια πρωτότυπη και συναρπαστική παρουσίαση της εξέλιξης της αθλητικής δημοσιογραφίας από τον 19ο στον 21ο αιώνα, πολλαπλά χρήσιμη όχι μόνο για τους συναδέλφους, αλλά και για ολόκληρη την αθλητική οικογένεια.

Επίσης υπηρετεί έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο για όλους σκοπό: την ενίσχυση του «Λογαριασμού Αλληλεγγύης» του Συνδέσμου, στον οποίο πρόσφερε τα δικαιώματα ο συγγραφέας.

Παρακαλούμε για την προβολή της σημαντικής έκδοσης από κάθε Μέσο και την στήριξη της από παλιούς και νέους συναδέλφους αλλά και από τις εταιρίες ΜΜΕ

Η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 και ώρα 18:45 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» (Ακαδημίας 50).

Το βιβλίο, με τιμή 12,15 ευρώ, πωλείται είτε από τον εκδοτικό οίκο iWrite με ηλεκτρονική παραγγελία,  είτε στα μεγάλα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Περισσότερα άρθρα