Ψηφίστε και ηλεκτρονικά για τους κορυφαίους του ελληνικού αθλητισμού το 2022

ΠΑΡΑΤΑΣΗ στην Ψηφοφορία για την ανάδειξη των κορυφαίων του ελληνικού αθλητισμού 2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) ανακοινώνει πως παρατείνεται έως και το πρωί της Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 (έως τις 11:00 π.μ.) η προθεσμία της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των κορυφαίων του ελληνικού αθλητισμού 2022. Ήταν ένα αίτημα πολλών μελών του Συνδέσμου μας που μπορούν να χρησιμοποιούν για να ψηφίσουν και την ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Η ψηφοφορία γίνεται φυσικά και με τον παραδοσιακό τρόπο, με email στο [email protected]

Για να ψηφίσετε ηλεκτρονικά, συμπληρώστε το ψηφοδέλτιο ONLINE στο παρακάτω link:

https://vote.psat.gr

Θα σας ζητηθεί να εισάγετε το e–mail σας (αυτό που έχετε επιλέξει για την επικοινωνία σας με τον ΠΣΑΤ), αλλά και τον μοναδικό και προσωπικό ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ σας στον Σύνδεσμο.

Σε περίπτωση που το e–mail σας δεν είναι επικαιροποιημένο ή αντιμετωπίζετε προβλήματα σύνδεσης, επικοινωνήστε με τον ΠΣΑΤ ([email protected]).

Υπενθυμίζουμε ότι η γιορτή των κορυφαίων την οποία στηρίζει και εφέτος αποφασιστικά ο Μεγάλος Χορηγός WinMasters, θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής, την Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου (ώρα 18:30).

Την πλατφόρμα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για τους Κορυφαίους 2021 δημιούργησε η NETWAY, χορηγός επικοινωνίας του ΠΣΑΤ.

Ήδη, από τη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου έχει σταλεί στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των Μελών μας το αναλυτικό ενημερωτικό σημείωμα για τις διακρίσεις της χρονιάς, καθώς και το ψηφοδέλτιο.

Ψηφίστε και ηλεκτρονικά για τους κορυφαίους του ελληνικού αθλητισμού το 2022!

Οι Υποψήφιοι

 

 

 

Περισσότερα άρθρα