Τη Δευτέρα 14/11 στη Θεσσαλονίκη το 2ο Τουρνουά Μπόουλινγκ για μέλη του ΠΣΑΤ

Τη Δευτέρα 14/11 στη Θεσσαλονίκη το 2ο Τουρνουά Μπόουλινγκ για μέλη του ΠΣΑΤ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) διοργανώνει σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακριβείας (Ε.Ο.Α.Α.) το 2ο Τουρνουά Μπόουλινγκ ΠΣΑΤ, στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη του Συνδέσμου μαζί με έναν / μία συνοδό της επιλογής τους, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα “Ten Pin Bowling” (Μητροπολίτου Γρ. Καλλίδου 112, Καλαμαριά), τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 (ώρες αγώνων: 17:00-20:00).

Για την καλύτερη οργάνωση της διοργάνωσης και τον καταρτισμό του ωρολογίου προγράμματος, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας email στο [email protected] έως την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022. Σε περίπτωση που συμπληρωθεί ο μέγιστος δυνατός αριθμός συμμετεχόντων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το μπόουλινγκ είναι ένα άθλημα που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου φυσικής κατάστασης. Όλοι μπορούν να παίξουν και να διακριθούν.

Παρόντες στο τουρνουά θα είναι Έλληνες πρωταθλητές του μπόουλινγκ, μέλη των Εθνικών ομάδων και έμπειροι προπονητές, οι οποίοι θα παρέχουν συμβουλές και τεχνικές οδηγίες στους συμμετέχοντες, ώστε να τους βοηθήσουν να απολαύσουν την αγωνιστική εμπειρία.

Η συμμετοχή στο τουρνουά και η χρήση του αγωνιστικού εξοπλισμού που παρέχει η αίθουσα (μπάλες και ειδικά παπούτσια μπόουλινγκ) θα είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες.

Επιπλέον, η Ε.Ο.Α.Α. θα απονείμει έπαθλα στους νικητές κάθε κατηγορίας (τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες).

Σας προσκαλούμε όλους να τιμήσετε με την παρουσία σας το 2ο Τουρνουά Μπόουλινγκ του ΠΣΑΤ και να γνωρίσετε από κοντά το άθλημα, το οποίο αριθμεί 120 εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο.

 

Περισσότερα άρθρα