Home / Slider / Δωρεάν η διάθεση των φετινών ταυτοτήτων του ΠΣΑΤ

Δωρεάν η διάθεση των φετινών ταυτοτήτων του ΠΣΑΤ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ συναισθανόμενο πλήρως τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα μέλη του Συνδέσμου, εξαιτίας της βαθιάς οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα μας και βεβαίως τον κλάδο των αθλητικών συντακτών, αποφάσισε στην τελευταία του συνεδρίαση (03/1/2013) να διαθέσει ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για το 2013 τις ταυτότητες στα μέλη του.

 

Τα ετήσια έσοδα από την ανανέωση των ταυτοτήτων των μελών του ΠΣΑΤ, αποτελούν για το Σύνδεσμο βασικό οικονομικό πόρο. Όμως, η ανεργία στο κλάδο μας έχει φτάσει σε πρωτοφανή επίπεδα και η ύφεση παραμένει βαθιά. Για αυτό λοιπόν το λόγο, το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ, αποφάσισε τα μέλη του να προμηθεύονται ΔΩΡΕΑΝ τις ταυτότητες τους για το 2013.

 

Κατόπιν τούτου και από την προσεχή Δευτέρα 7/1/2013 και ώρα 11π.μ., θα μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Συνδέσμου και να τις προμηθεύονται, για να μπορούν να «απολαμβάνουν» και όλων των προνομίων που αυτές έχουν. Εξαιρούνται βεβαίως τα νέα μέλη, τα οποία ενεγράφησαν πρόσφατα και καλούνται επίσης να παραλάβουν τις ταυτότητες τους, καταβάλλοντας το αντίτιμο των 30 Ευρώ.

 

Με την επίδειξη της ταυτότητας μας, έχουμε την απρόσκοπτη είσοδο στους αγωνιστικούς χώρους για την τέλεση των καθηκόντων μας. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ πέτυχε σειρά συμφωνιών, με πολύ σημαντικές εταιρίες στον κλάδο τους, που μας παρέχουν εκπτωτικά προγράμματα. Αυτά είναι:

 

–         SONY CENTER ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 71-17671): Ειδικές προσφορές SONY (Τηλεοράσεις, SONY VAIO LAPTOP, PLAYSTATION PSP, CAMERA, 3D/BluRay/DVD/Hi-Fi, Φωτογραφικές Μηχανές) με έκπτωση από 5-35% αναλόγως του είδους αγοράς. Οι εκπτώσεις αυτές ισχύουν, εκτός από τα μέλη μας και για τους συγγενείς τους 1ου βαθμού, με την προσκόμιση πιστοποιητικού, που θα δηλώνει το βαθμό της συγγένειας

 

–         CYPRUS AIRWAYS: Έκπτωση 20% σε όλα τα ισχύοντα ναύλα των Κυπριακών αερογραμμών, εκτός από τα ναύλα που αφορούν τις κατηγορίες L και W (Προσφορών) από και προς τα δρομολόγια εσωτερικού της εταιρίας μας στην Ελλάδα.

 

–         ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ:  Έκπτωση 20% επί της αρχικής προτεινόμενης τιμής του τιμοκαταλόγου, στα προγράμματα Αγγλικής γλώσσας, την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά 2012-2013. Θα εξετάζεται και η έκπτωση στους συγγενείς 1ου βαθμού.

 

 

–         ΣΧΟΛΕΣ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΑΠΑΤΟΥ: Έκπτωση 15% για τα προγράμματα (Ιταλικά, Ισπανικά, Κινέζικα) στην έδρα τους (Εμμ. Μπενάκη 27-29, Αθήνα) και 20% στα παραρτήματά τους (Λεωφ. Πεντέλης 10-Χαλανδρι, Αιτωλίας και Ακαρνανίας 18-Αμπελόκηποι, Καραίσκου 98-Πειραιάς, Παναγή Τσαλδάρη 10-Περιστέρι) για την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά 2012-2013. Οι εκπτώσεις αυτές ισχύουν, εκτός από τα μέλη μας και για τους συγγενείς τους 1ου βαθμού, με την προσκόμιση πιστοποιητικού, που θα δηλώνει το βαθμό της συγγένειας

 

–          ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Paradise – ΓΕΠΑ    

           (Ασκληπιού 4 & Σόλωνος, Αθήνα): Τιμή 7,5€, ανεξαρτήτως ώρας

παραμονής, για τα οχήματα όλων των Αθλητικών Συντακτών μελών του

Συνδέσμου, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και από τις 6 το πρωί έως

και τη 1 τη νύχτα.

 

Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες παρόμοιες προσφορές του Συνδέσμου.

 

Σε όλες τις περιπτώσεις εγγραφών, απαραίτητη είναι από τα μέλη μας η προσκόμιση της ταυτότητας-μέλους του ΠΣΑΤ.

About

Check Also

Το επετειακό λογότυπο του ΠΣΑΤ για τα 70 χρόνια

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) ιδρύθηκε το 1952 και έχει στη δύναμή του περισσότερα …