Η Παιδική Γιορτή του ΠΣΑΤ στη Θεσσαλονίκη

Η Παιδική Γιορτή του ΠΣΑΤ στη Θεσσαλονίκη

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η παιδική γιορτή του ΠΣΑΤ που φιλοξενήθηκε και φέτος στην αίθουσα Συνεδρίων της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων  Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ), την Κυριακή 7 Ιανουαρίου.

Στο ξεκίνημα της  εκδήλωσης κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα της Περιφερειακής επιτροπής Μακεδονίας – Θράκης του ΠΣΑΤ από  τον Α’ αντιπρόεδρο του  συνδέσμου Θοδωρή Νταβέλο, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία  τους ο Α΄Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΜΘ  Γιάννης Βοϊτσίδης και το μέλος  του Δ.Σ της ΕΣΗΕΜΘ Αντώνης  Ρεπανάς. Το παρών έδωσαν η Ταμίας  του ΠΣΑΤ Αγγελική Βύζικα, τα μέλη  του Δ.Σ. Παναγιώτης Χαραλαμπίδης  και Δημήτρης Κανελλάκης, ο  πρόεδρος της περιφερειακής επιτροπής Μακεδονίας – Θράκης Κώστας Τουτσίδης και τα μέλη της  Περιφερειακής επιτροπής  Βαγγέλης Βούλγαρης και Στέλιος  Μοσχούλας. Για τα μικρά παιδιά  των μελών του ΠΣΑΤ στη  Θεσσαλονίκη που παρευρέθηκαν  στη γιορτή ακολούθησε παράσταση  της θεατρικής ομάδας του Δήμου  Νεάπολης – Συκεών με το έργο «Ο  Αστεροκυνηγός», ενώ  μοιράστηκαν και δώρα.

Ο ΠΣΑΤ ευχαριστεί όλους  τους συνάδελφους που  παραβρέθηκαν στην  εκδήλωση  και όσους βοήθησαν για την  πραγματοποίησή της. Ιδιαίτερα ευχαριστεί την Ένωση Συντακτών  Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας  – Θράκης, τη  θεατρική ομάδα του Δήμου  Νεάπολης – Συκεών, τα  Ζαχαροπλαστεία “Βασίλης”  και ¨Στρεμπενιώτη», καθώς και την αποθήκη παιχνιδιών «Ζάννας».

 

Περισσότερα άρθρα

12/08/2022
Η γιορτή της Παναγίας (15 Αυγούστου), όπως είναι γνωστό, είναι ημέρα υποχρεωτικής αργίας για…