ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Με επιτυχία διεξήχθη το σεμινάριο κανονισμών διαιτησίας ποδοσφαίρου, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο από τον υπεύθυνο ανάπτυξης διαιτησίας και εκπαίδευσης της ΚΕΔ και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA Κύρο Βασσάρα, ο οποίος ανέλυσε τις τελευταίες τροποποιήσεις στον κανονισμό διαιτησίας, ενώ μετά το τέλος της παρουσίασης ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκομένους αθλητικούς συντάκτες – μέλη του ΠΣΑΤ στην Κρήτη, διαιτητές και παράγοντες του ποδοσφαίρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Σωτήρης Τριανταφύλλου, ο Α΄Αντιπρόεδρος Αντώνης Αντωνόπουλος και ο αναπληρωτής ταμίας Σώτος Παιδάκης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν για την πολύχρονη προσφορά τους στη δημοσιογραφία οι συνάδελφοι Κώστας Βεζυράκης και Μανώλης Δανδουλάκης, που συνταξιοδοτήθηκαν πρόσφατα, καθώς και τα παιδιά των συναδέλφων Στέλιου Σβολιαντόπουλου και Γιάννη Τσαϊνη που εισήχθησαν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Οι τροποποιήσεις των κανονισμών διαιτησίας, όπως αυτές τις ανέλυσε ο Κύρος Βασσάρας στο σεμινάριο της Κρήτης, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου.

Ο ΠΣΑΤ ευχαριστεί τον βασικό χορηγό του, ΟΠΑΠ Α.Ε., τον Δημοτικό Οργανισμό Αθλητισμού και Πολιτισμού Ηρακλείου Κρήτης, την ΑΕ-ΟΤΑ και την Ε.Π.Σ. Ηρακλείου για την πολύτιμη υποστήριξη τους στη διεξαγωγή του σεμιναρίου.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 2012 – 2013

Περισσότερα άρθρα