Τρίτη , 21 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Slider / Ο ΠΣΑΤ για τις δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη

Ο ΠΣΑΤ για τις δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) παρακολουθεί με προσοχή τα όσα δυσάρεστα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στο χώρο του ποδοσφαίρου και ειδικώς αυτά που έχουν σχέση με το χώρο του Τύπου. Μετά και τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα:

1. Όσον αφορά στους ξυλοδαρμούς και τις βιαιοπραγίες κατά αθλητικών συντακτών για τους οποίους έχουν γίνει προσφυγές και από τον ΠΣΑΤ, στη Δικαιοσύνη, δίνεται μια άνευ προηγουμένου ευκαιρία στις αρχές να διερευνήσουν σε βάθος την υπόθεση και το περιεχόμενο των καταγγελιών του κ. Μελισσανίδη. Καλούμε την Ελληνική Δικαιοσύνη να το πράξει άμεσα και να εξιχνιαστούν επιτέλους οι επιθέσεις κατά 12 αθλητικών συντακτών που έχουν συμβεί τα τελευταία τρία χρόνια και οι οποίες πέραν των φυσικών προσώπων, στρέφονταν και κατά της ελευθερίας του Τύπου.

2. Για την εμπλοκή δημοσιογράφων σε έκνομες ή αντιδεοντολογικές πράξεις, αλλά και για το ποιοι κρύβονται πίσω από τις απολύσεις δύο συναδέλφων, καλούμε τον κ. Μελισσανίδη να μας προσκομίσει τα στοιχεία που διαθέτει για τις περιπτώσεις αυτές, προκειμένου να ασχοληθούν τα θεσμικά όργανα του Συνδέσμου και των Ενώσεων.

3. Ο ΠΣΑΤ σε καμία περίπτωση δεν υιοθετεί τον χαρακτηρισμό προς το μέλος του Συνδέσμου και διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΣΑΤ παραμένει αμετακίνητος στη σταθερή και αταλάντευτη 62χρονη πορεία του, υπερασπιζόμενος και σεβόμενος την εφαρμογή των κανόνων και διατάξεων που ισχύουν για τη λειτουργία του Τύπου, κάτι το οποίο ζητάμε να πράξουν όλοι οι εμπλεκόμενοι στο χώρο του ποδοσφαίρου, πόσο μάλλον οι παράγοντες των ομάδων που θα πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλη την κοινωνία.

About

Check Also

Αρχίζουν τα ματς…Ο ΠΣΑΤ εύχεται Καλό Πρωτάθλημα

Ενόψει της σέντρας της Super League Interwetten, στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου …