Σάββατο , 16 Οκτωβρίου 2021
Home / Breaking News / Ο ΠΣΑΤ στηρίζει το διαδικτυακό σεμινάριο της Παραολυμπιακής Επιτροπής για τον Αθλητισμό των ΑμεΑ και τα ΜΜΕ

Ο ΠΣΑΤ στηρίζει το διαδικτυακό σεμινάριο της Παραολυμπιακής Επιτροπής για τον Αθλητισμό των ΑμεΑ και τα ΜΜΕ

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ) διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Παραολυμπιακός Αθλητισμός & αναπηρία υπό το πρίσμα των ΜΜΕ»,  προκειμένου να διευκολύνει τους δημοσιογράφους να ενημερωθούν για την ορολογία και να γνωρίσουν καλύτερα τα παραολυμπιακά αθλήματα. Η εκδήλωση που εντάσσεται στο πρόγραμμα Re-Power, έχει την υποστήριξη του ΠΣΑΤ και θεωρούμε ότι είναι πολύ χρήσιμη για τους δημοσιογράφους, δυο περίπου μήνες πριν από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (24 Αυγούστου-5 Σεπτεμβρίου). Μεταξύ των ομιλητών θα είναι και ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Ιουνίου και ώρα 12μ.  θα δώσει  τη λοιπόν τη  δυνατότητα στους εκπροσώπους του τύπου και  στα στελέχη επικοινωνίας να εξοικειωθούν με την ορολογία, που καλούνται να χρησιμοποιούν όταν απευθύνονται στους αθλητές και γενικότερα στα άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ), αλλά και να εντάξουν στη λογική τους την ανάδειξη των παραολυμπιακών αθλημάτων στη ροή των Μέσων Ενημέρωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το workshop, μέσω της πλατφόρμας zoom, καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής στο https://bit.ly/3prD9Pf.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία της Ε.Π.Ε. (τηλ: 2106800945, [email protected]).

About Ioanna Alisandratou

Check Also

Στην Αθήνα «χτυπά η καρδιά» του Εργασιακού Αθλητισμού

Οι 3οι Παγκόσμιοι Εργασιακοί Αγώνες άρχισαν στην Αθήνα με μία εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης στο Καλλιμάρμαρο, …