Τετάρτη , 29 Σεπτεμβρίου 2021
Home / Slider / Παίρνουμε την Ταυτότητα και στηρίζουμε την Αθλητική Δημοσιογραφία και τον ΠΣΑΤ

Παίρνουμε την Ταυτότητα και στηρίζουμε την Αθλητική Δημοσιογραφία και τον ΠΣΑΤ

Λόγω της πανδημίας αρκετά μέλη του ΠΣΑΤ δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν τις νέες ταυτότητες Το Δ.Σ. του Συνδέσμου παρακαλεί τους συναδέλφους να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία  για να ανανεώσουν τη συνδρομή τους. Το ετήσιο κόστος είναι 20 ευρώ και στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το κόστος έκδοσης της ταυτότητας. Σημειώνουμε ότι η ισχύς των ταυτοτήτων του 2019 , έχει λήξει από τις 29 Φεβρουαρίου. 

Η έκδοση της εφετεινής ταυτότητας του ΠΣΑΤ εκτός των άλλων θεσμοθετημένων παροχών και δικαιωμάτων στέλνει και ένα ιδιαίτερο μήνυμα. Ό,τι η αθλητική δημοσιογραφία, που λόγω της υγειονομικής κρίσης περνάει δύσκολες ώρες, δεν πρόκειται να λυγίσει. 

Η συνδρομή των μελών αλλά κυρίως η ενότητα του κλάδου θα μας βοηθήσουν και στα επόμενα δύσκολα βήματά μας.Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι  δίνει την δυνατότητα στον Σύνδεσμο να παραμείνει βιώσιμος και δυνατός ακόμα και τώρα που η εξεύρεση υποστηρικτών- χορηγών είναι σχεδόν αδύνατη.

Η Ταυτότητα Μέλους του ΠΣΑΤ:

Κατοχυρώνει την απρόσκοπτη και ελεύθερη είσοδο στους αθλητικούς χώρους, βάσει του ν.2725/99. Το δικαίωμα αυτό το δίνει ο νόμος ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΣΑΤ.

Παρέχει το δικαίωμα έκδοσης της διεθνούς Ταυτότητας της AIPS

Δίνει τη δυνατότητα έκδοσης ειδικών διαπιστεύσεων, σε σημαντικά αθλητικά γεγονότα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό από ντέρμπι πρωταθλήματος έως Ολυμπιακούς Αγώνες κλπ.

Παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής, μέσω ΠΣΑΤ, στις αποστολές σε διεθνείς διοργανώσεις

Εξασφαλίζει το δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία των Δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ

Δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα του Διεθνούς Αθλητικού Σχολείου και τις υπόλοιπες δράσεις της Ακαδημίας Αθλητικών Συντακτών (ΑΚΑΣ) του Συνδέσμου (Δια Βίου Μάθηση, Σεμινάρια, κ.λπ) 

Κατοχυρώνει το δικαίωμα συμμετοχής σε ανταποδοτικές προσφορές εκ μέρους του Συνδέσμου, για τον κάτοχο και τα μέλη της οικογένειας του (Πχ προσφορές COSMOTE TV, κλπ) 

About Evdokia Lamprou

Check Also

Δεν θα ξανακούσουμε το …ΠΑΜΕ ΕΘΝΙΚΑΡΑ Έφυγε ο πιο αγνός φίλαθλος

Το «πάμε Εθνικάρα …» δεν θα το ξανακούσουμε στα γήπεδά μας. Ο Γιάννης Μαντζουράνης, ο …